Στη σκηνή της τη νύχτα της επιτέθηκε ο άγριος σκύλος στη Γαύδο

15.09

Στη σκηνή της με τον σκύλο της βρισκόταν χτες το βράδυ μια 39χρονη που εργάζεται εποχικά σε καφετέρια στη Γαύδο όταν ξαφνικά ένας μεγαλόσωμος σκύλος πλησίασε τη σκηνή λόγω του σκύλου της και στην προσπάθεια της να το προστατέψει, το άγνωστο σκυλί της επιτέθηκε καταφέρνοντας της πολλαπλές δαγκωματιές. Μάλιστα οι δύο από αυτές ήταν πολύ βαθιές. Η μία στον αριστερό μηρό και η άλλη στην ωμοπλάτη. Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ από την επίθεση μεταφέρθηκε μέσα στη νύχτα με βάρκα αρχικά στο ιατρείο των Σφακίων και εκεί οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να διακομιστεί στο νοσοκομείο Χανίων, όπως και έγινε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τα ξημερώματα.

Η 39χρονη δε μπορούσε να απαντήσει με σιγουριά αν ο σκύλος που της επιτέθηκε ήταν ράτσας ροντβάιλερ καθώς ήταν νύχτα, ήταν όμως σίγουρα μεγαλόσωμος και ανεπιτήρητος.

Η 39χρονη νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Χανίων ενώ το περιστατικό προστέθηκε στα πολλά που καταγράφονται στο νομό όταν κυρίως ιδιοκτήτες κατά τη διάρκεια της βόλτας του σκύλου τους δέχονται επιθέσεις από αδέσποτα και όχι μόνο.