Στις επάλξεις οι συνταξιούχοι στην Κρήτη

07.33

Ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων Ηρακλείου από κοινού με όλες τις οργανώσεις συνταξιούχων καλεί σήμερα στις 7 το απόγευμα όλους τους συνταξιούχους να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν στον Άγιο Νικόλαο με σκοπό να ακουστούν τα αιτήματά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων θα υπάρχουν λεωφορεία σε όλους τους υπόλοιπους νομούς ώστε να διευκολυνθεί η μεταφορά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Μπρος στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε από τις αντεργατικές – αντισυνταξιουχικές πολιτικές και τα όσα έρχονται με τον επανυπολογισμό κύριων και επικουρικών, οργανωνόμαστε και διεκδικούμε. Στοχεύουν στην περεταίρω φτωχοποίηση μας με την περικοπή της «προσωπικής διαφοράς», την παντελή εξαφάνιση του ΕΚΑΣ και τη μείωση του αφορολογήτου στα 5.600 ευρώ.

Σ’ αυτή τη βάση, οι συνταξιούχοι όλης της χώρας κινητοποιούνται. Με αυτές τις κινητοποιήσεις διεκδικούμε ότι μας έχει αφαιρεθεί σε κύριες – επικουρικές συντάξεις, κοινωνικά δικαιώματα κλπ. Να καταργηθούν τώρα ο 4387/16 και να μην εφαρμοστεί ο καταστρεπτικός αυτός νόμος. Διεκδικούμε ανακεφαλαιοποίηση των αποθεματικών των ταμείων και επιστροφή άμεσα όλων των αυθαίρετα παρακρατηθέντων.

Ο Σύνδεσμος μας συμμετέχει μαζί με όλες τις συνταξιουχικές οργανώσεις της Κρήτης στην παγκρήτια κινητοποίηση στον Άγιο Νικόλαο, την Τετάρτη 11-07-2018 και ώρα 10:00 πμ. Να είμαστε όλοι εκεί.

Λεωφορεία θα ξεκινήσουν από το άγαλμα Βενιζέλου στις 9:00 πμ.”