Στο διαδικτυακό “αέρα” τα μαγευτικά Φαλάσαρνα

11.48

Βραβευμένες παραλίες, ένας επίγειος παράδεισος. Το καλοκαίρι πιο κοντά από ποτέ.

Παρουσιάστηκε την Παρασκευή 22/04/2016 ο νέος διαδικτυακός τουριστικός οδηγός για τα Φαλάσαρνα (www.visitfalassarna.com) που δημιουργήθηκε από τον σύλλογο κατοίκων Πλατάνου ??Η Ενότητα?? σε συνεργασία με την εταιρία net22 (www.net22.gr).

Στην παρουσίαση του νέου τουριστικού οδηγού της περιοχής παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος και φορείς της περιοχής καθώς και επιχειρηματίες που συμμετείχαν στην προσπάθεια. Στην παρουσίαση έγινε ανάλυση τόσο του περιεχομένου όσο και των δυνατοτήτων της νέας ιστοσελίδας. Η νέα τουριστική καμπάνια για τα Φαλάσαρνα που παρουσιάστηκε μαζί με τον νέο διαδικτυακό τουριστικό οδηγό δίνει την ευκαιρία περαιτέρω ανάδειξης της περιοχής σαν ένας από τους καλύτερους προορισμούς για το καλοκαίρι.

Στον χαιρετισμό της η πρόεδρος του συλλόγου Κα Νικολακάκη Κατερίνα, τόνισε την σημασία της προβολής και προώθησης της περιοχής αλλά και τις δυνατότητες που υπάρχουν και θα πρέπει η περιοχή να εκμεταλλευτεί. Στην συνέχεια ο Κος Δερουκάκης Μανώλης ? υπεύθυνος marketing της εταιρίας net22- παρουσίασε τον διαδικτυακό οδηγό της περιοχής, τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες που παρουσιάζονται στον σύλλογο και κατ επέκταση στην περιοχή και τις επιχειρήσεις.  Η προβολή και προώθηση της περιοχής θα ενταθεί και θα επικεντρωθεί τόσο στην Ελληνική όσο και στην διεθνή αγορά με προτάσεις και στοχευμένες κινήσεις που θα γίνουν στο άμεσο μέλλον. Ακολούθησε η παρουσίαση της πρότασης για την προώθηση τόσο του τουριστικού οδηγού όσο και της περιοχής. Στην συνέχεια τονίστηκε απο την Κα Γεωργακάκη Λένα ? μέλος του συλλόγου- ότι ο διαδικτυακός οδηγός αποτελεί συνέχεια των προσπαθειών που έχουν γίνει (έντυπος τουριστικός οδηγός της περιοχής κ.λπ) τα προηγούμενα χρόνια και ουσιαστικά την έναρξη μιας ολοκληρωμένης προβολής και προώθησης της περιοχής των Φαλασάρνων.