Στο Ηράκλειο ο πολυτραυματίας του τροχαίου στο λιμάνι της Σούδας

17.31

Εσπευσμένα στο Ηράκλειο για χειρουργική επέμβαση και νοσηλεία κρίθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου Χανίων ότι έπρεπε να μεταφερθεί ο 30χρονος πολυτραυματίας, θύμα τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε το πρωί στην είσοδο του επιβατικού λιμανιού της Σούδας. Ένα αυτόματο μηχανάκι συγκρούστηκε στην πλαϊνή πλευρά μιας νταλίκας. Όπως μαρτυρά το σκηνικό του τροχαίου η νταλίκα κατευθυνόταν στην είσοδο του λιμανιού και το μηχανάκι εκείνη την ώρα έβγαινε από το λιμάνι.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες η νταλίκα από το εμπορικό λιμάνι έμπαινε στο επιβατηγό και εκείνη την ώρα ο 30χρονος έβγαινε από το επιβατηγό λιμάνι, με τους αστυνομικούς και τους λιμενικούς που έσπευσαν στο σημείο να ερευνούν τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε η σύγκρουση που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού κυρίως στην δεξιά πλευρά του που φέρει πολλαπλά κατάγματα σύμφωνα με τις πληροφορίες στο χέρι, τα πλευρά και το πόδι του, με τους γιατρούς του νοσοκομείου Χανίων να κρίνουν ότι ένα κάταγμα ήταν πολύ σοβαρό και για αυτό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ηράκλειο.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι τραυματίστηκε και στο μάτι ο οδηγός, ο οποίος ευτυχώς όταν έφτασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ, είχε τις αισθήσεις και συνομιλούσε μαζί τους, ενώ στο σημείο δε βρέθηκε κράνος. Οι αστυνομικοί έκαναν αλκοτέστ στον οδηγό της νταλίκας το οποίο ήταν μηδενικό. Την προανάκριση για τα αίτια πρόκλησης του ατυχήματος έχει αναλάβει η λιμενική αστυνομία.