Στο Ηράκλειο κλείνει την εκστρατεία του ο Αλ. Τσίπρας- Συγκέντρωση την Παρασκευη 23 Ιανουαρίου

19.48

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας επελεξε το Ηράκλειο για να κλείσει την προεκλογική του εκστρατεία, που έχει το σύνθημα "Η ελπίδα έρχεται".  Την ίδια ώρα που ο κ. Τσίπρας θα μιλά στην τελική προεκλογική συγκέντρωση στο Ηράκλειο ,  ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, θα πραγματοποιεί την τελευταία του ομιλία στην Αθήνα.

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα κλείσει την προεκλογική του εκστρατεία από την πλατεία Ελευθερίας, με την ομιλία να έχει προγραμματιστεί για τις 7 το βράδυ της Παρασκευής 23 Ιανουαρίου.

Η ανκοίνωση από το Γραφείο Τύπουτου ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου αναλυτικά:

Στις 25  Γενάρη είναι ένα ιστορικό σταυροδρόμι, η κρισιμότερη μεταπολιτευτικά εκλογική αναμέτρηση. Μια αναμέτρηση στην οποία έχει στραμμένο το βλέμμα της όλη η Ευρώπη, όλος ο κόσμος περιμένοντας το χαρμόσυνο μήνυμα της νίκης του λαού απέναντι στα μεγάλα συμφέροντα, στους κερδοσκόπους, στην λιτότητα. Στις 25 Γενάρη η Κρήτη των μεγάλων αγώνων για δημοκρατία θα στείλει το βροντερό μήνυμα της νίκης, της ελπίδας, της ανατροπής.
Αυτή την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 7:00 μμ θα μιλήσει στην πλατεία Ελευθερίας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας κλείνοντας από την Κρήτη την προεκλογική περίοδο. Καλούμε όλους τους Κρητικούς, όλες τις Ηρακλειώτισσες και τους Ηρακλειώτες να συμμετέχουν σε μια γιορτή για τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, την αξιοπρέπεια στέλνοντας το μήνυμα  σε όλο τον κόσμο ότι η μεγάλη πολιτική αλλαγή έρχεται, αρχίζει από την Ελλάδα.
Παρακαλούμε τα ΜΜΕ για την ειδησεογραφική κάλυψη της συγκέντρωσης.
 
Θα νικήσουμε και θα πετύχουμε.
Είναι η ευθύνη μας στο μέλλον
Μαζί θα φέρουμε την άνοιξη μες το χειμώνα.
Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ.
 
Ηράκλειο,  19 Ιανουαρίου 2015
Το Γραφείο Τύπου
ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου