Στο Ηράκλειο ο Σεροπιάν

14.25

Με τη φράση «θέλουμε να ξαναχτίσουμε τον ΟΦΗ σε σωστές βάσεις» ο Μουράτ Σεροπιάν ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Κρήτη, τον βασικό του στόχο με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ.
 
Ο 46χρονος τεχνικός βρίσκεται στο Ηράκλειο από την Δευτέρα και πιάνει και επίσημα δουλειά στον ΟΦΗ με στόχο να τον οδηγήσει στη Γ Εθνική.
 
Ο ίδιος φαίνεται να πιστεύει στις δυνατότητες του και όπως είπε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου «η δουλειά μου είναι να χτίζω ομάδες. Οπου πήρα το χρόνο να δουλέψω, το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό. Αυτό που μπορώ να πώ είναι ότι θα δώσω και την ψυχή μου για αυτήν την ομάδα. Δεν είναι όμως ώρα για πολλά λόγια. Ξεκινάμε τη λειτουργία της ομάδας».
 
Ο Μουράτ Σεροπιάν ανέφερε ακόμη ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω στην Κρήτη. Είναι ένα γνώριμο περιβάλλον για μένα. Δούλεψα εδώ και σαν παίκτης και σαν προπονητής. Η πολιτική συγκυρία είναι άσχημη και μας δημιουργεί εμπόδια. Εμείς όμως θα προσπαθήσουμε να μπούμε στο σωστό δρόμο. Εχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε και χρειάζεται πολύ δουλειά σε όλους τους τομείς. Μέσα από όλες αυτές τις δυσκολίες θέλουμε να ξαναχτίσουμε τον ΟΦΗ σε σωστές βάσεις. Δεν χρειάζεται βιασύνη, αλλά μόνο προσεκτικές κινήσεις».
 
Ακόμη, έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο του ΟΦΗ, καθώς όπως είπε  «χρειαζόμαστε κοντά τους φιλάθλους. Μέσα από την δύναμη του κόσμου οι νέοι παίκτες που θα έρθουν, θα αντιληφθούν πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΟΦΗ. Εγω είχα την τύχη να παίξω αντίπαλος του ΟΦΗ και ξέρω».
 
Για το αγωνιστικό του πλάνο τόνισε ότι «δουλεύουμε ήδη με τη διοίκηση για το έμψυχο δυναμικό» χωρίς να θελήσει να πεί περισσότερα. Ενώ για τους συνεργάτες που θα τον πλαισιώσουν είπε πως «θα μιλήσω πρώτα με τη διοίκηση για το θέμα αυτό». Ενώ για την προετοιμασία του ΟΦΗ η οποία όπως όλα δείχνουν ξεκινάει στις 15 Ιουλίου, τόνισε ότι «το πιθανότερο είναι ότι  η προετοιμασία να γίνει στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο».
 
Τον Μουράτ Σεροπιάν υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου ο Γενικός διευθυντής της ομάδας Μιχάλης Σερπετσιδάκης. Μάλιστα από το αεροδρόμιο τον μετέφερε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, όπου ο Μουράτ Σεροπιάν είχε την ευκαιρία να δεί από κοντά το αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ, τους χώρους και τα γήπεδα.
 
Το απόγευμα της Δευτέρας ο Μουράτ Σεροπιάν θα έχει συνάντηση με τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ Γιάννη Πολεμαρχάκη, για να ξεκινήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός.
 
Ο Σεροπιάν θα μείνει μερικές μέρες στην Κρήτη, εν συνεχεία θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα επιστρέψει αργότερα, για να μπεί στην τελική της ευθεία η έναρξη της προετοιμασίας του ΟΦΗ.