Όταν το σεξ σε στέλνει στο νοσοκομείο: Τα 10 χειρότερα ατυχήματα

20.00

Φτάνοντας στο φινάλε του, το Sex Sent Me To The ER αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό τα 10 χειρότερα ατυχήματα κατά τη διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεων.

Και ξεκινάμε:

10. Μια γυναίκα στην Κίνα έχασε την ακοή της για δύο μήνες από φιλιά.

9. Ζευγάρι κόλλησε ενώ έκανε σεξ στη θάλασσα

8. Άκουσε ότι το καρπούζι είναι αφροδισιακό και έβαλε χυμό στα γεννητικά του όργανα. Ήταν λίγο αργά όταν συνειδητοποίησε ότι η κοπέλα του ήταν αλλεργική.

7. Γυναίκα στο Σιάτλ νοσηλεύτηκε αφού υπέφερε από 3ωρο οργασμό.

6. Θέλοντας να κάνει έκπληξη στον σύζυγό της, πήγε στη δουλειά του με ένα άτακτο δώρο γενεθλίων. Οι φωνές και πνιγμός του από το "κλειδωμένο" σαγόνι δεν αφησαν σε κανέναν συνάδελφό του την απορία για το τι έκαναν στο δωμάτιο προσωπικού.

5. Ένας άντρας παραδέχτηκε ότι εισήχθη στο νοσοκομείο με πόνο στον πρωκτό. Αποδεικνύεται πως πονάει όταν βάζουμε υγρό τσιμέντο στο σώμα μας και στερεοποιείται!

4. Θέλοντας να δοκιμάσουν την περιπέτεια, ένα ζευγάρι επέλεξε το υπαίθριο σεξ. Κατέληξαν στο νοσοκομείο για να αφαιρέσουν μια σαύρα από τα γεννητικά του όργανα.

3. Μην φτιάχνετε ποτέ μόνοι σας τα sex toys. Σπάνια τελειώνει καλά! Ένας άντρας αποφάσισε να χρησιμοποιήσει για την απόλαυσή του μια λάμπα που τελικά έσπασε. Για καλή του τύχη σώθηκε.

2. Μαλαισιανός που δεν ήταν ευχαριστημένος από το μέγεθος του ανδρισμού του αποφάσισε να αναλάβει δράση. Προσπάθησε χρησιμοποιώντας διάφορα εργαλεία να το τεντώσει. Το σχέδιό του δεν δούλεψε και κατέληξε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί του αφαίρεσαν το ανώτερο στρώμα δέρματος.

1. Ζευγάρι στην Αμερική αποφάσισε να "ισχυροποιήσει" τον δονητή που χρησιμοποιούσε, συνδέοντάς τον με ένα ηλεκτρικό πριόνι. Αποδείχτηκε πολύ κακή ιδέα με τη γυναίκα να καταλήγει στο νοσοκομείο.

Πηγή: Metro