ΒΙΝΤΕΟ: Αιματηρή συμπλοκή στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς μεταξύ αλλοδαπών

16.57

Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται το θύμα της συμπλοκής που σημειώθηκε στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, μετά από χειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες.

Τα μαχαίρια βγήκαν στην Πλατεία Μαρκοπούλου, έξω από τη Δημοτική Αγορά στο Κέντρο της πόλης των Χανίων, μετά τις 5 το απόγευμα κι ενώ εκείνη την ώρα περνούσε αρκετός κόσμος, κυρίως τουρίστες.

Η αιματηρή συμπλοκή έγινε μεταξύ τουλάχιστον δύο αλλοδαπών, μετά από έντονο διαπληκτισμό, με αποτέλεσμα ένα άτομο να μεταφερθεί επειγόντως στο Νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και με σοβαρά τραύματα στο λαιμό και στην κοιλιακή χώρα, με ακατάσχετη αιμοραγία και χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο επιτιθέμενος σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη με το ματωμένο μαχαίρι ακόμα επάνω του. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο πεζοδρόμιο απ’ όπου περνούν διαρκώς ντόπιοι και επισκέπτες, και εικάζεται ότι το 24χρονο θύμα είναι Μαροκινής καταγωγής, ενώ ο 36χρονος φερόμενος δράστης Βουλγαρικής..

Ο 36χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα πλημμελειοδικών Χανίων.