ΒΙΝΤΕΟ: Άναψε στο Ρέθυμνο η φλόγα της Αγάπης – Στέλνει μήνυμα ζωής

11.00

 
Μηνύματα ζωής, εθελοντισμού και ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο, μετέφερε στο Ρέθυμνο η φλόγα της αγάπης των εθελοντών αιμοδοτών, που έφτασε χθες το απόγευμα στην πλατεία του Αγνώστου Στρατιώτη.
 
Στο πλαίσιο της πανελλήνιας λαμπαδηδρομίας που διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά, η φλόγα στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για την καθοριστική σημασία που έχει στη ζωή μας η εθελοντική αιμοδοσία…

 
Το άναμμα της δάδας του αθλητή του παγκρατίου αθλήματος, Μανόλη Κωστογιάννη με την φλόγα της αγάπης, που έφτασε χθες το απόγευμα στο Ρέθυμνο, στέλνει για πολλοστή φορά μηνύματα αγάπης, αλληλεγγύης, εθελοντισμού και πάνω από όλα ζωής.
 
Στην τελετή υποδοχής της φλόγας που έγινε στην πλατεία του Αγνώστου Στρατιώτη, το «παρών» έδωσαν δεκάδες μαθητές, αθλητές, μέλη μουσικοχορευτικών και παραδοσιακών συλλόγων του Ρεθύμνου, που από νωρίς είχαν μπει στην «γραμμή εκκίνησης» για την λαμπαδηδρομία με το δυνατό μήνυμα προσφοράς για τον συνάνθρωπο.
 
Εκατοντάδες πολίτες με μπροστάρηδες τα μέλη του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών «Δότες Ζωής, με τις αναμμένες δάδες στα χέρια κατευθύνθηκαν στην πλατεία Μικρασιατών, όπου είχε στηθεί ο βωμός τον οποίο και άναψε ο διοικητής του ρεθυμνιώτικου νοσοκομείου, Γιώργος Φραγκιαδάκης.
 
Η φλόγα της αγάπης που ξεκίνησε το ταξίδι της από την Πάτρα στις 25 Αυγούστου, βρίσκεται στο νησί μας από τις 23 Σεπτεμβρίου, ενώ από χθες το απόγευμα είναι στο Ρέθυμνο. Το μήνυμα των διοργανωτών είναι "είμαστε αίμα σου και νοιαζόμαστε".
 
Η βραδιά έκλεισε με μουσική από τον γνωστό ρεθυμνιώτη καλλιτέχνη Στέλιο Μπικάκη και το συγκρότημα του, ενώ η φλόγα της αγάπης σε λίγες ημέρες θα ολοκληρώσει το φετινό της ταξίδι στην Ελλάδα, καταλήγοντας στο εθνικό κέντρο αιμοδοσίας.