ΒΙΝΤΕΟ: Χωρίς κερκίδες και με κατεστραμμένο χλοοτάπητα το γήπεδο της Σοχώρας

15.43

Αποτελεί "κίνδυνο – θάνατο" για τους εκατοντάδες αθλητές που το χρησιμοποιούν, καθώς ο πλαστικός χλοοτάπητας που διαθέτει είναι εντελώς κατεστραμμένος και δεν έχει ακόμα αντικατασταθεί.
 
Ο λόγος για το γήπεδο της Σοχώρας στο Ρέθυμνο, στο οποίο σχεδόν καθημερινά σημειώνονται σοβαροί τραυματισμοί αθλητών.
 
Το γήπεδο της Σοχώρας όμως, είναι, μάλλον, το μοναδικό γήπεδο του Ρεθύμνου στο οποίο δεν υπάρχουν κερκίδες για να καθίσουν οι φίλαθλοι!

 
Μπορεί το έργο της βιοκλιματικής ανάπλασης στην ευρύτερη περιοχή της Σοχώρας στο Ρέθυμνο να άλλαξε ακόμα και την εικόνα του γηπέδου, καθώς γκρεμίστηκε το άχαρο τοιχίο από την πλευρά της θάλασσας, ωστόσο, οι αρμόδιοι μάλλον κάτι έβαλαν σε δεύτερη μοίρα…
 
Το γήπεδο της Σοχώρας κατακλύζεται καθημερινά από δεκάδες μικρούς και μεγάλους αθλητές που κάνουν τις προπονήσεις τους, ενώ τα σαββατοκύριακα «πλημμυρίζει» και από εκατοντάδες φιλάθλους, οι οποίοι δυστυχώς δεν βρίσκουν ούτε κερκίδες για να καθίσουν!
 
Και σαν να μην έφταναν οι ανύπαρκτες κερκίδες, ο πλαστικός χλοοτάπητας του γηπέδου κρύβει πολυάριθμες παγίδες για τους αθλητές. Το μεγαλύτερο μέρος του χλοοτάπητα είναι εντελώς κατεστραμμένο, με αποτέλεσμα οι τραυματισμοί να είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο.

«Γνωρίζουμε τα προβλήματα του γηπέδου», απαντά στη «Ν.Τ.» η δημοτική αρχή, η οποία είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσει νέες παρεμβάσεις για την βελτίωσή του.
 
Και για να μην ξεχνιόμαστε στην λίστα με τα προβλήματα του γηπέδου προσθέστε και τα κάγκελα που «σφυρίζουν» χειμώνα – καλοκαίρι όταν πνέουν ισχυροί άνεμοι, σηκώνοντας στο πόδι ολόκληρη την περιοχή…

Ρεπορτάζ
Στέλλα Μαθιουδάκη