ΒΙΝΤΕΟ: “Κρατήσου και με τα δύο χέρια”! Η κραυγή της συναδέλφου του 43χρονου. Δεν πρόλαβε ο υπάλληλος στην καθαριότητα…

08.54

Στο χειρουργείο βρίσκεται αυτήν την ώρα ο 43χρονος υπάλληλος στην αποκομιδή των απορριμμάτων του Δήμου Ηρακλείου, που το πρωί τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε εργατικό ατύχημα.

Ο 43χρονος μόλις είχε ολοκληρώσει με τη συνάδελφο του την αποκομιδή των απορριμμάτων σε κάδο έξω από την Πρυτανεία στις Βούτες Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ενώ είχε ανέβει στο πίσω μέρος του οχήματος, για να συνεχίσει ο οδηγός το δρομολόγιο του, άφησε το ένα του χέρι για να σπρώξει μια χαρτόκουτα στο απορριμματοφόρο. Εκείνη την ώρα έχασε την ισορροπία του και η συνάδελφος του φώναξε, “κρατήσου και με τα δύο χέρια!”, αλλά ο 43χρονος δεν πρόλαβε, έπεσε και χτύπησε με δύναμη το κεφάλι του στην άσφαλτο.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου μετέφερε τον 43χρονο, πατέρα δύο παιδιών στο ΠΑΓΝΗ. Οι γιατροί προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα τραύματα του από τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάσταση του, χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Ο 43χρονος είχε προσληφθεί για δεύτερη φορά από το Δήμο Ηρακλείου με 8μηνη σύμβαση στην καθαριότητα, τον Ιανουάριο και το μεροκάματο για σήμερα ξεκίνησε στις 3 τα ξημερώματα.

Ρεπορτάζ: Ελένη Γκοντέ