ΒΙΝΤΕΟ: Μεγάλη ανταπόκριση για τη συλλογή ειδών στη συναυλία αλληλεγγύης

11.47

Εννέα φορείς του Ρεθύμνου ένωσαν τις δυνάμεις τους με τις φωνές δεκατεσσάρων γνωστών καλλιτεχνών της κρητικής παράδοσης και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά συγκινητικό, χάρη στην μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών.

 

Μέσα σ? ένα απόγευμα -στο πλαίσιο της συναυλίας αλληλεγγύης που έγινε στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου- συγκεντρώθηκε μια μεγάλη ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης, η οποία θα διανεμηθεί στους καταυλισμούς των προσφύγων της Αθήνας.

 

Αναλυτικότερα, εντυπωσιακή ήταν για μία ακόμη φορά η ανταπόκριση των Ρεθυμνιωτών στο δράμα των προσφύγων. Μέσα σ? ένα απόγευμα -στο πλαίσιο της συναυλίας αλληλεγγύης- συγκεντρώθηκαν πάνω από 12 μεγάλες παλέτες με διάφορα είδη τροφίμων, χαρτικών, ειδών καθαρισμού, παιχνίδια και ρουχισμού.

 

Στη συναυλία αλληλεγγύης που έγινε στην πλατεία Μικρασιατών στο Ρέθυμνο, μια πλειάδα γνωστών καλλιτεχνών της κρητικής παράδοσης ένωσαν όχι μόνο τις φωνές τους, αλλά και τις δυνάμεις τους για αυτό τον ιερό σκοπό.

 

Στην βραδιά αλληλεγγύης που οργάνωσαν εννέα φορείς του νομού με την στήριξη της τοπικής εκκλησίας, της περιφερειακής ενότητας και του δήμου Ρεθύμνου, συμμετείχαν οι καλλιτέχνες, Κώστας και Μανόλης Βερδινάκης, Βαγγέλης Γκαλονάκης, Μανόλης Κακλής, Στέλιος Σταματογιαννάκης, Γιώργος Μανωλιούδης, Γιώργος Χαλικιαδάκης, Στέλιος Μπικάκης, Γιώργος και Μενέλαος Νταγιαντάς, Βασίλης Σκουλάς, Λευτέρης Τσαγκαράκης, Γιώργος Φασουλάς και Κώστας Καλλέργης.

 

Η ανθρωπιστική βοήθεια από το Ρέθυμνο, ταξίδεψε με πλοίο της ΑΝΕΚ και έφτασε ήδη σε σωματεία της Αθήνας για να διανεμηθεί στους καταυλισμούς των προσφύγων?