ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΕΛΟΜΑΣ σε «νέα εποχή» ανάπτυξης και εξωστρέφειας

12.43

Ο μεγαλύτερος Ελληνικός Όμιλος Αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ, ο ΕΛΟΜΑΣ, εισέρχεται σε Νέα Εποχή.

Με ενιαία σήμανση σε όλα τα καταστήματα του δικτύου εσωτερικά και εξωτερικά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, από το βορειότερο ως το νοτιότερο άκρο της, ο ΕΛΟΜΑΣ χτίζει την νέα εποχή για το ελληνικό λιανεμπόριο.

Με την εκπόνηση δυναμικού προγράμματος επικοινωνίας, με ενιαία, για πρώτη φορά, διαφημιστική προβολή στα μέσα εθνικής εμβέλειας από τον Ιούνιο έως το Δεκέμβριο του 2014, ο ΕΛΟΜΑΣ επιχειρεί να μπει σε κάθε ελληνικό σπίτι και να κερδίσει τον Έλληνα καταναλωτή.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΕΛΟΜΑΣ και του προμηθευτικού και καταναλωτικού συνεταιρισμού ΙΝΚΑ Απόστολος Αλεξάκης  ο ΕΛΟΜΑΣ  διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργαζόμενων αλυσίδων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστική δύναμη του ελληνικού λιανεμπορίου. Ρυθμίζει τις εξελίξεις, στηρίζει και απορροφά την Ελληνική παραγωγή και προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή.

Όπως τόνισε ο κος Αλεξάκης , ο οποίος και καταχειροκροτηθηκε από το κοινό μεταξύ άλλων και  για τις επισημάνσεις που έκανε για το μέλλον των ελληνικών επιχειρήσεων , οι  35 αλυσίδες μέλη του ΕΛΟΜΑΣ αποτελούν τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα υγειών ελληνικών επιχειρήσεων. Τόσο στην Αττική όσο και στην περιφέρεια έχουν δομήσει ειλικρινείς σχέσεις με τον πελάτη, κατακτώντας σημαντικό μερίδιο αγοράς στις περιοχές που δραστηριοποιούνται έναντι του ανταγωνισμού, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Με παρουσία από την Κρήτη μέχρι την Αλεξανδρούπολη, εντός και εκτός του αστικού ιστού, με 540 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, 9.000 εργαζόμενους, τα μέλη του ΕΛΟΜΑΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους, και δημιουργούν συνολικά τον δυνατότερο Έλληνα αντίπαλο για τις πολυεθνικές.

Με σημαία την ελληνικότητά τους και σλόγκαν "Η Ελληνική Ομάδα των Σούπερ Μάρκετ", ο ΕΛΟΜΑΣ μπαίνει με το δεξί, σε μια νέα τροχιά ανάπτυξης. Με στόχο τη σταθερή άνοδο των οικονομικών δεικτών, την εξέλιξη των παρεχομένων υπηρεσιών προς τον τελικό καταναλωτή, αλλά και τους έλληνες παραγωγούς, ο ΕΛΟΜΑΣ αποτελεί την ελληνική απάντηση στην επέκταση των πολυεθνικών.