ΒΙΝΤΕΟ: Ο Πρίγκιπας Harry σημείωσε μια ακόμη πρωτιά στον γάμο του

08.19

21 Μαϊ 2018 Μπορεί να το παρατήρησες όμως δεν του έδωσες σημασία

Είναι ήδη Δευτέρα και έχουν περάσει δύο ημέρες από τον πιο πολυσυζητημένο γάμο της χρονιάς. Ο πρίγκιπας Harry παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Meghan Markle σε μία τελετή παραμυθένια, όπως ακριβώς και η αγάπη τους. Συγκινήθηκαμε, κλάψαμε και θα θυμόμαστε για πάντα το «Είσαι υπέροχη» και το βλέμμα που της έδωσε ο Harry, την στιγμή που στάθηκε δίπλα του νύφη.
 

Κι ενώ υπήρξαν πολλά πράγματα και στιγμές που μας έκαναν να δακρύσουμε ή και να γελάσουμε κατά την διάρκεια του γάμου, όσο ο Harry αντάλλαζε όρκους με τη Meghan, σημείωνε παράλληλα μία ακόμη πρωτιά. Και επειδή σε βλέπουμε μπερδεύτηκες κάπως σου εξηγούμε ευθύς. Όπως σίγουρα παρατήρησες ο Δούκας του Sussex, σε αντίθεση με τον πρίγκιπα William ήταν τελείως αξύριστος. Εντάξει σίγουρα τα είχε περιποιηθεί κάπως τα γένια του.

Και θα μας ρωτήσεις και τι έγινε που ήταν αξύριστος και δίκιο θα έχεις αφού μάλλον δεν γνωρίζεις, πως απαγορεύεται δια νόμου βασιλικό μέλος να παντρεύεται και να μην έχει ξυρίσει τα γένια του. Ο Harry όμως το έκανε και αυτό –μέσα σε πολλά άλλα-. Μετά από 125 (!!!) χρόνια ο μικρός γιος της Diana, έγινε το πρώτο βασιλικό μέλος που παντρεύτηκε έχοντας γένια και αυτό πάντα αφού είχε πάρει την συγκατάθεση της γιαγιάς και Βασίλισσας Ελισάβετ.

Και λογικό να του το επιτρέψει, αφού γνωρίζουμε πως είναι ο αγαπημένος της και δεν του χαλάει κανένα απολύτως χατίρι. Για την ιστορία να σου αναφέρουμε πως ο πρώτος γαλαζοαίματος που παντρεύτηκε αξύριστος ήταν ο George V (άκα ο πέμπτος), εγγονός της βασίλισσας Βικτώριας και προ προ παππούς του Harry και του William (παππούς της βασίλισσας Ελισάβετ).

queen.gr