ΒΙΝΤΕΟ:Πραγματικότητα η νέα ποδηλατική πίστα στον Κουμπέ

11.33

 
Νέες δυνατότητες για τους αθλητές και τους φίλους του ποδηλάτου στο Ρέθυμνο, «άνοιξε» η ποδηλατική πίστα που διαμορφώνεται ήδη στην περιοχή του Κουμπέ, δυτικά της πόλης.
 
Ήδη κάποιες ημέρες της εβδομάδας η ποδηλατική πίστα φιλοξενεί τις προπονήσεις των μελών του συλλόγου «ΑΤΛΑΣ» αλλά και οικογενειών τους, που επιθυμούν να συνδυάσουν ευχάριστες στιγμές με άθληση και ψυχαγωγία…
 

Αντί να παίρνουν τα βουνά για να προπονούνται, προτίμησαν να φτιάξουν την δική τους ποδηλατική πίστα μέσα στην πόλη και μάλιστα με θέα την θάλασσα.
 
Ο λόγος για τα μέλη του ποδηλατικού συλλόγου Ρεθύμνου, «Άτλας», που ζήτησαν βοήθεια από τον δήμο για την διαμόρφωση του οικοπέδου και πλέον το όνειρο τους έχει γίνει πραγματικότητα.
 
Η νέα ποδηλατική πίστα, που βρίσκεται στην περιοχή του Κουμπέ -απέναντι από το οικόπεδο Φραγάκη- είναι λίγο παραπάνω από τρία στρέμματα και ήδη ορισμένες ημέρες της εβδομάδας φιλοξενεί τις προπονήσεις των μελών του συλλόγου αλλά και οικογενειών τους, που συνδυάζουν ευχάριστες στιγμές με άθληση και ψυχαγωγία.
 
Τα μέλη του ποδηλατικού συλλόγου στο Ρέθυμνο, όλα αυτά τα χρόνια προπονούνται σε ειδικό χώρο στην περιοχή του Γάλλου, στην μαρίνα, στα Πευκάκια, αλλά και στους Αρμένους.
 
Πρόκειται, δηλαδή, για 70 με 80 αθλητές, που έχουν ήδη διαπρέψει σε αγώνες, ενώ μαζί με τα παιδιά που είναι φίλοι του συλλόγου, ο αριθμός των μελών του υπερβαίνει κατά πολύ τα 100 άτομα.
 
Αξιοσημείωτο είναι πάντως το γεγονός ότι στο Ρέθυμνο χρόνο με τον χρόνο, το ποδήλατο κερδίζει συνεχώς έδαφος.
 
Σε ότι αφορά πάντως στην ποδηλατική πίστα, το μόνο που εκκρεμεί για να διαμορφωθεί είναι το μικρό κτίριο που βρίσκεται στο εσωτερικό του οικοπέδου.