[ΒΙΝΤΕΟ] Ηράκλειο: Ξυλοδαρμός 46χρονου με μαγκούρες

16.25

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού μέσα στο ίδιο του στο ελαιουργείο στην Πυργού Μαλεβιζίου κατήγγειλε ότι έπεσε το απόγευμα της Πέμπτης ένας 46χρονος άνδρας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr οι δράστες της επίθεσης είναι γνωστοί του 46χρονου ο οποίος έχει ήδη υποβάλλει ονομαστική μήνυση στο τοπικό Α.Τ. εναντίον τους. Μάλιστα, ο ένας από τους τέσσερις είναι συγγενής του ενώ οι άλλοι τρεις είναι πατέρας και γιοι.

Πληροφορίες λένε ότι νωρίτερα την ίδια μέρα, το θύμα είχε λογοφέρει με τον συγγενή του για ένα προσωπικό θέμα. 'Έτσι ο δεύτερος,αποφάσισε μαζί με τους άλλους τρεις, να πάνε στην επιχείρηση του 46χρονου και να λύσουν τις διαφορές που είχαν χτυπώντας τον με μαγκούρες.

Το θύμα έχει σπάσει το αριστερό του χέρι από τα απανωτά χτυπήματα που, όπως κατήγγειλε, του κατάφεραν τα 4 άτομα ενώ έχει υποστεί και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις για τις οποίες εισήχθη στο χειρουργείο και μάλιστα δύο φορές. 

Ο πρώτος έλεγχος που έγινε από την αστυνομία στα σπίτια των τεσσάρων ατόμων, ηλικίας 52,37,27 και 22, δεν έβγαλε κάτι καθώς μετά την πράξη τους φαίνεται πως έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Το περιστατικό έχει καταγραφεί από τις κάμερες που υπάρχουν στο ελαιουργείο ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι οι τέσσερις τους, δεν δίστασαν να χτυπήσουν τον 46χρονο ακόμα και όταν είδαν πως μέσα στο χώρο υπήρχε ένα ακόμη άτομο που είχε πάει για να επιδιορθώσει μία βλάβη.

– See more at: http://www.ekriti.gr/%CE%BA%CF%81%CE%AE%CF%84%CE%B7-%CE%B7%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC/%CE%B7%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CE%AD%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BF#sthash.YHeiCcVl.dpuf

Μνήμες  από τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του άτυχου Κώστα Προβιδάκη στο Αντισκάρι , ξύπνησε ένα  νέο περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού με μαγκούρες σε βάρος ενός 46χρονου άνδρα,  στο χωριό Πυργού του Ηρακλείου. Το περιστατικό που έρχεται στο προσκήνιο λίγες μέρες μετά την καταδίκη των 3  δραστών της δολοφονίας Προβιδάκη , σημειώθηκε χθες τη νύχτα όταν τέσσερα άτομα με τους οποίους ο 46χρονος είχε προσωπικές διαφορές  εισέβαλαν στο ελαιουργείο που διατηρεί,   του κατάφεραν  απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι και τα άκρα,  με αποτέλεσμα να τον στείλουν στο νοσοκομείο.
Ρεπορτάζ Ελένη Γκοντέ