[ΒΙΝΤΕΟ] Σεμινάριο γευσιγνωσίας για το πολυποικιλιακό ελαιόλαδο

17.51
Μεγάλες εμπορικές προοπτικές στις διεθνείς αγορές έχουν πλέον τα έξτρα παρθένα ελαιόλαδα που είναι αποτέλεσμα μίξης ελαιολάδων από διαφορετικές ποικιλίες ελιών.
Η μίξη αυτή, όπως τόνισαν ειδικοί σε διήμερο σεμινάριο γευσιγνωσίας ελαιολάδου που διεξάγεται στο Ινστιτούτο Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών Χανίων, μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τα γευστικά χαρακτηριστικά του τελικού προϊόντος.
Βαρδής Καλογεράκης