ΒΙΝΤΕΟ: Συγκλονίζει ο Στάθης Λαζαρίδης λίγο πριν την ενέδρα. Η εξομολόγηση της συζύγου και της μητέρας του

12.24

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες της συζύγου αλλά και της μάνας του Στάθη Λαζαρίδη, του ειδικού φρουρού που είχε τραυματιστεί σοβαρά από σφαίρα στον αυχένα τον Νοέμβριο του 2007, όταν σε μια αστυνομική επιχείρηση στα Ζωνιανά, οι δυνάμεις της αστυνομίας έπεσαν σε ενέδρα.

«Δεν μας άφησαν να ζήσουμε όλα όσα θα έπρεπε. Έχω μεγάλη οργή μέσα μου. Οκτώ χρόνια παλεύαμε εγώ και ο πεθερός μου για να γίνει καλά ο άντρας μου και κανένας δεν έκανε τίποτα. Εμένα σαν Μαρία δεν ήρθε κανείς να με παρηγορήσει. Στον αγώνα αυτό δεν είμαι μόνη μου, είμαι με την οικογένεια του άντρα μου», τονίζει στο STAR η σύζυγος του Στάθη.

«Έχω μεγάλη πίκρα μέσα μου. Άφησαν ένα παιδί οκτώ χρονών ορφανό. Το παιδί μου. Εγώ όμως πρέπει να εξηγήσω πολλά πράγματα στο παιδί μου. Να της πω πως είναι ορφανή, ότι δεν θα γνωρίσει ποτέ τον πατέρα της. Η κόρη μου, δεν ξέρει ακόμα ότι ο μπαμπάς της, είναι νεκρός. Δεν μπορώ να πω σε ένα μικρό παιδί πως ?έχασες τον ένα σου παππού αλλά και τον μπαμπά σου?. Είναι πολύ δύσκολο. Κανείς δεν καταλαβαίνει αυτό που περνώ σαν σύζυγος και σαν μάνα. Εκεί που πήγα να ανοίξω το σπίτι μου, έκλεισε», προσθέτει η ίδια.

Η Μαρία, καταλήγει αναφέροντας «Ο άντρας μου είναι ήρωας αλλά εγώ ήθελα ο άντρας μου να γυρίσει σπίτι μας όρθιος να παίξει με το παιδί του. Τόσα χρόνια, έλεγα στη μικρή πως ο μπαμπάς της θα γίνει καλά και θα έρθει να παίξουν μπάσκετ. Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα από αυτά. Της είχα πει πως ο μπαμπάς της είχε ένα ατύχημα και ήταν στο νοσοκομείο?».

Συγκλονίζει και η μαρτυρία της μητέρας του αδικοχαμένου ειδικού φρουρού

«Μία μάνα δεν μπορεί να δεχτεί πως ο γιος της έφυγε. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Νομίζω ότι αν πάω στην Αθήνα θα τον ξαναδώ. Νομίζω πως είναι ένα όνειρο» λέει η μητέρα του Στάθη Λαζαρίδη η οποία ευχαριστεί την νύφη της που την άφησε να θάψει το γιο της κοντά της.

«Κρατώ τις καλές αναμνήσεις. Ήταν ένα παιδί γεμάτο ζωή. Υπέφερε 8 χρόνια. Ήταν πολύ δύσκολο» τονίζει.

Πηγή: star.gr