ΒΙΝΤΕΟ: «TRAVEL MASSIVE»: Θ’ αναδείξει την Κρήτη σε προορισμό τεσσάρων εποχών!

11.36

Συγγραφείς, φωτογράφοι, δημοσιογράφοι, αλλά και επαγγελματίες του τουρισμού, που ανήκουν στο παγκόσμιο δίκτυο “TRAVEL MASSIVE”, βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Κρήτη, με σκοπό να προωθήσουν το νησί σαν έναν ιδιαίτερο τουριστικό προορισμό, που θα έχει ενδιαφέρον και τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

 

Χθες το απόγευμα η αντιπροσωπεία του “TRAVEL MASSIVE” βρέθηκε στο Ρέθυμνο, όπου από τις συνομιλίες που είχε με τους επιχειρηματίες του κλάδου προέκυψε ότι βασικότερο εμπόδιο για να αποκτήσει η Κρήτη τουρισμό και τον χειμώνα, είναι η έλλειψη απευθείας πτήσεων.

 

Ειδικότερα, κάνουν ένα ταξίδι 8 ημερών στην Κρήτη καταγράφοντας τις ομορφιές του τόπου με σκοπό να προβάλλουν το νησί μας, αναδεικνύοντάς το σε προορισμό τεσσάρων εποχών.

 

Ο λόγος για μέλη του «Travel Massive», που περιοδεύουν και στους τέσσερις νομούς της Κρήτης και χθες το απόγευμα βρέθηκαν στο μουσείο σύγχρονης τέχνης στο Ρέθυμνο.

 

To Travel Massive αποτελεί ένα παγκόσμιο μη κερδοσκοπικό δίκτυο από επαγγελματίες του τουρισμού και travel bloggers με chapters σε πάνω από 115 πόλεις στον κόσμο.

 

Αυτές τις ημέρες στην Κρήτη βρίσκονται συγγραφείς, φωτογράφοι, τουριστικοί ρεπόρτερ, δημοσιογράφοι, αλλά και επαγγελματίες του τουρισμού, οι οποίοι ανταλλάσσουν απόψεις με αιρετούς και ντόπιους επιχειρηματίες.

 

Ωστόσο, το βασικότερο αγκάθι για να αποκτήσει η Κρήτη τουρισμό τον χειμώνα, είναι η έλλειψη απευθείας πτήσεων.

 

Το θέμα για το 2016 ονομάζεται «Κρήτη – Τέσσερις εποχές» και μακροπρόθεσμος στόχος είναι να βρεθεί η φόρμουλα, ώστε το νησί να προσελκύει τουρίστες κάθε εποχή.

 

Το ταξίδι του “TRAVEL MASSIVE” στην Κρήτη θα ολοκληρωθεί στις 14 Μαΐου στην Ιεράπετρα.