Θρίλερ με τον άγνωστο άντρα που πνίγηκε στα Άπτερα – Δεν τον έχει αναζητήσει κάποιος…

15.08

Σε θρίλερ εξελίσσεται η αναζήτηση της ταυτότητας του άνδρα που βρέθηκε πνιγμένος στην παραλία των Απτέρων χτες το απόγευμα στα Χανιά. Από χτες μέχρι σήμερα το μεσημέρι δεν έχει αναζητήσει κάποιος τον άνθρωπο αυτόν. Οι αρχές εξετάζουν το αν πρόκειται για τουρίστα ο οποίος ήρθε στα Χανιά μόνος του για διακοπές ή για κάτοικο Χανίων, του οποίου η απουσία δεν έχει αναστατώσει τους οικείους του.

Οι λιμενικοί περιμένουν να δουν στην περίπτωση που είναι τουρίστας να ενημερώσει κάποιος από το κατάλυμα στο οποίο διέμενε, ότι δεν έχει εμφανιστεί για να μαζέψει τα πράγματα του. Ο Τζο Ντο είναι μετρίου αναστήματος, γεροδεμένος, με καστανά μαλλιά και μούσια, ανοιχτόχρωμα μάτια ενώ φέρει και τατουάζ σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Χτες η θάλασσα ήταν ταραγμένη και σύμφωνα με τις μαρτυρίες λουομένων ο άνδρας ήδη επέπλεε όταν έγινε αντιληπτός για να τον βγάλουν κάποιοι στη στεριά, όπου οι προσπάθειες ανάνηψης δεν είχαν αποτέλεσμα. Στην παραλία τα πράγματα του ήταν μία πετσέτα μία μπλούζα και ένα ζευγάρι παπούτσια.

Στη διάρκεια της ημέρας θα γίνει η νεκροψία – νεκροτομή στο Ρέθυμνο από τον Αντώνη Παπαδομανωλάκη για να φανούν τόσο τα αίτια θανάτου του αλλά και οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να οδηγήσει στην ταυτότητα του.