Τι λέει η Αλεξάνδρα Σπανάκη για το αρνητικό dna του 39χρονου στο φονικό του Κουνάλη

17.20

Το γενετικό υλικό που λήφθηκε από τα νύχια του 63χρονου Κώστα Κουνάλη δεν ταυτοποιείται με το dna του 39χρονου ο οποίος είναι προφυλακισμένος 1,5 μήνα τώρα για τη δολοφονία του κτηνοτρόφου.

Το αποτέλεσμα του εργαστηρίου που έκανε την ανάλυση είναι αρνητικό για την άγρια δολοφονία του 63χρονου μέσα στην αγροικία του κοντά στη Μονή Αγκαράθου πριν από 17 χρόνια.

Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο γενετικό υλικό δεν ήταν θετικό με το dna που είχε στα νύχια του ο Κουνάλης επειδή πάλεψε με τον δολοφόνο του δε σημαίνει πως ο 39χρονος δεν ήταν στην αγροικία σημειώνει η Αλεξάνδρα Σπανάκη, αφού το δακτυλικό αποτύπωμα του, ταυτοποιήθηκε μετά από 17 χρόνια. Αυτό ήταν και η αφορμή για να ξεκινήσουν και πάλι οι έρευνες για την εύρεση των δολοφόνων του 63χρονου.

Να θυμίσουμε πως ο 63χρονος δολοφονήθηκε άγρια μέσα στην αγροικία του. Μόλις είχε επιστρέψει από το καφενείο στο Σγουροκεφάλι για να ξεκουραστεί για να ξυπνήσει το πρωί να πάει στο ποιμνιοστάσιο του. Ενώ έβλεπε τηλεόραση κάποιος έκλεισε τον διακόπτη του ρεύματος εισήλθε μέσα στο σπίτι και μανία άρχισε να χτυπά το κεφάλι του στο πάτωμα ενώ η χαριστική βολή ήρθε με χτυπήματα από ξύλο το οποίο από τη μανία του δολοφόνου έσπασε και εκείνος το πήρε μαζί του. Η οικογένεια του έκτοτε δεν έχει σταματήσει να αναζητά τους δράστες αλλά και το γιατί τον σκότωσαν.

Ο 39χρονος ο οποίος κρατείται στις φυλακές της Αγυιάς κατέθεσε μέσω των δικηγόρων του αίτημα αποφυλάκισης, μόλις το αποτέλεσμα του dna βγήκε αρνητικό. Είναι δικαίωμα του απαντά η κα Σπανάκη η οποία ελπίζει ότι με τις νέες καταθέσεις που λαμβάνει η Ανακρίτρια Ηρακλείου, οι αρχές θα οδηγηθούν στους δολοφόνους.

Ο 39χρονος πάντως εξακολουθεί να δηλώνει ότι το δακτυλικό του αποτύπωμα που τότε ήταν 22 χρονών βρέθηκε γιατί βοηθούσε τον πατέρα του με την επιχείρηση αλουμινίου που διατηρούσε.