Θέατρο : Ο Κύριος Αμιλκάρ στα Χανιά

12.13

Μετά από 8 παραστάσεις στην Κίσαμο, η κωμωδία συναισθημάτων του Υβ Ζαμιάκ "Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΜΙΛΚΑΡ" συνεχίζει τις παραστάσεις στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων, σε συνδιοργάνωση με τον "Σύνδεσμο Διάδοσης Καλών Τεχνών Κρήτης".
 
Λίγα λόγια για το έργο
Ο Άλεξ Αμιλκάρ απογοητευμένος και προδομένος από τους ανθρώπους, με διαλυμένη την προσωπική του ζωή και καταρρακωμένα τα αισθήματά του, αποφασίζει, για να γεμίσει το κενό που νιώθει, να «στήσει» μια οικογένεια, όπως εκείνος θα την ήθελε, στα μέτρα του και υπό τον έλεγχό του… Και τότε αρχίζει μια κωμωδία των συναισθημάτων με απρόβλεπτες εξελίξεις.
 
Οι συντελεστές
Η σκηνοθεσία είναι του Θανάση Τριανταφύλλου και τους ρόλους υποδύονται οι: Χάρης Κοκολάκης (Άλεξ Αμιλκάρ), Ινώ Γεωργακάκη (Λεονόρα), Σπύρος Παππάς (Μασού), Ελέσα Κουμή (Βιργινία), Ουρανία Αργυροπούλου (Μελί) και Θοδωρής Παρασκάκης (Πάολο) που επιμελήθηκε και τα σκηνικά.
 
Μέρες και ώρες παραστάσεων
Οι παραστάσεις θα δοθούν στο Βενιζέλιο Ωδείο Χανίων, ώρα 9 το βράδυ, την Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Μαΐου 2015.
Τιμή εισιτηρίου 10 € και 5 € για μαθητές, φοιτητές και ανέργους. Το έργο είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των 14 ετών (με επιθυμητή την γονική συναίνεση).
Τα έσοδα θα διατεθούν για την συντήρηση της βιβλιοθήκης του Φιλολογικού Συλλόγου Κισάμου.
 
Προπώληση εισιτηρίων
Γραμματεία Βενιζέλειου Ωδείου. Δευτέρα-Παρασκευή 10π.μ. – 2μ.μ. και 5μ.μ – 9μ.μ. Σάββατο 9π.μ. – 2μ.μ.
 
Η παράσταση είναι μία παραγωγή της θεατρικής ομάδας "Πρόβα Τετραώρου" και είναι υπό την αιγίδα του Φιλολογικού Συλλόγου Κισάμου. Πρόκειται για την έκτη θεατρική παραγωγή της ομάδας που ξεκίνησε τις προσπάθειές της το 2010.
 

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/422689024569746/