Θέατρο Ομμα Στούντιο: Συμμετοχή στο Πρόγραμμα Erasmus + με 10 νέους 18-28 ετών

08.22

Το θέατρο Ομμα Στούντιο συμμετέχει   στο Ευρωπαικό Πρόγραμμα Erasmus + ως συνδιοργανωτής μαζί  με το θέατρο Ζίντ(Zid  theater, https://www.facebook.com/Zidtheater/)  από την Ολλανδία(Αμστερνταμ)
και το θέατρο Μπράμα(Teatr Brama, https://www.facebook.com/teatrbrama/)   από την  Πολωνία ( Γκολένιου) και δίνει την ευκαιρία σε  10  νέους  ηλικίας από 18-28  ετών ,  δημιουργικούς και με αγάπη  στο θέατρο , το χορό , την μουσική , την ποίηση  αλλά και κάθε είδους καλλιτεχνικές ανησυχίες να πάρουν μέρος  σε αυτό δωρεάν.

Ο τίτλος του προγράμματος είναι :
« Γεφυρώνοντας τον κόσμο-δια μέσου του εθελοντισμού για να αυξηθεί η κοινωνική συμμετοχή των νέων ανθρώπων»( «Bridging the world – through volunteering to increase the social involvement of young people»)

Το πρόγραμμα στοχεύει   στο να   αφυπνίσει τον εθελοντισμό των νέων ανθρώπων με το να  αυξήσει τις δυνατότητες που χρησιμοποιούν στη καθημερινή τους  ζωή και να τις διαδώσουν στις κοινωνίες τους  . Απευθύνεται  σε  νέους και νέες  ηλικίας  18-28  ετών  που για 10 ημέρες θα βρεθούν στο θέατρο Ζίντ,(Αμστερνταμ-Ολλανδία) από τις 20-30 Σεπτέμβρη  2018 , όπου πρόκειται να συμμετέχουν καθημερινά σε πλήθος καλλιτεχνικών δράσεων(σεμινάρια, ομιλίες , παραστάσεις) αλλά και πολιτιστικών ανταλλαγών  με   αντίστοιχες ομάδες νέων  από την Ολλανδία   Πολωνία , Δανία,   Βέλγιο,  Σερβία,  Μαρόκο,  Σενεγάλη και την Ιταλία .

Στο τέλος του προγράμματος οι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες θα παραλάβουν πιστοποίηση  για την παρακολούθηση(Youthpass).

Τα έξοδα μετάβασης στο Αμστερνταμ,και επιστροφής,  διαμονής και πλήρους διατροφής καθ’όλη τη διάρκεια των 10 ημερών, καλύπτονται  από το πρόγραμμα.

Για την επιλογή των συμμετεχόντων  όσοι και όσες ενδιαφέρονται πρέπει  να:
-Ξέρουν καλά  Αγγλικά ( μιας και το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά και δεν θα υπάρχει μετάφραση)
-Να αποστείλουν σύντομο βιογραφικό τους   έως  300 λέξεις  στην ηλεκτρονική διεύθυνση:theater@otenet.gr με πλήρη στοιχεία τους  έως  την Παρασκευή  29 Ιουνίου 2018

Πληρ.: 2810263659/ 6945898204/ 6972037356
Θέατρο Ομμα Στούντιο
www.ommastudiotheater.weebly.com
https://www.facebook.com/omma-studio-theater-276782567912/