Θέμα χρόνου η ανάρτηση των τελών κυκλοφορίας στο taxisnet

14.03

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ανοίξει στο taxisnet η ειδική εφαρμογή για την εκτύπωση των τελών κυκλοφορίας του 2017.
 
Ωστόσο, πολλοί είναι ακόμα και σήμερα οι φορολογούμενοι που δεν γνωρίζουν πως θα πλοηγηθούν στο διαδίκτυο, ώστε να βρουν την εφαρμογή αυτή και να τυπώσουν το δικό τους «μπιλιετάκι», το οποίο μάλιστα θα πρέπει να εξοφλήσουν μέχρι τα τέλη του χρόνου.
 
Διαβάστε στο ρεπορτάζ που ακολουθεί, πως με απλά βήματα θα εκτυπώσετε μόνοι σας τα φετινά τέλη κυκλοφορίας για τα οχήματά σας.

 
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή «ανοίγει» στην ιστοσελίδα της γενικής γραμματείας πληροφοριακών συστημάτων, η ειδική εφαρμογή που επιτρέπει σε εκατομμύρια φορολογούμενους να βρουν και να τυπώσουν τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων τους για την επόμενη χρονιά. Πόσοι όμως άραγε γνωρίζουν πως θα πλοηγηθούν στο διαδίκτυο;
 
Για την εκτύπωση των τελών κυκλοφορίας σίγουρα δεν χρειάζεται να είναι κάποιος εξπέρ στην τεχνολογία, καθώς η διαδικασία που ακολουθείται είναι απλή. Βέβαια, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει κάποιος πρόσβαση στο ίντερνετ.
 
Αρχικά μπαίνετε στην ιστοσελίδα της γενικής γραμματείας και επιλέγετε την εφαρμογή «εκτύπωσης τελών κυκλοφορίας».
 
Αφού πατήσετε την ένδειξη «είσοδος» στην φόρμα που θα εμφανιστεί μπροστά σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε το ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός σας.
 
Μόλις ολοκληρώσετε και αυτή την διαδικασία, δεν έχετε παρά να πατήσετε την ένδειξη «εκτύπωση» και έτσι στην οθόνη του υπολογιστή σας θα εμφανιστεί το ραβασάκι με τα τέλη κυκλοφορίας 2017.
 
Και για να μην έχετε απορία, απλά να θυμάστε ότι θα καταβάλετε τα ίδια χρήματα που πληρώσατε και πέρυσι.
 
Η επίμαχη εφαρμογή στο taxisnet πρόκειται ν’ «ανοίξει» τις επόμενες ημέρες και το περιθώριο που έχουν οι φορολογούμενοι για να καταθέσουν τον οβολό τους στις τράπεζες ή στα ελληνικά ταχυδρομεία είναι μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου.