Θύμα διάρρηξης ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, του έκλεψαν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα

10.08

Για δεύτερη φορά πέφτει θύμα διάρρηξης ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Λίγους μήνες μετά τη διάρρηξη του ιατρείου στο Ηράκλειο, άγνωστοι διέρρηξαν το περασμένο Σαββατοκύριακο τη γκαρσονιέρα που διατηρεί στην Αθήνα, πίσω από το Χίλτον.

Ο βουλευτής διαπίστωσε τη διάρρηξη επιστρέφοντας στην Αθήνα χθες το απόγευμα, αφού παρακολούθησε την παρέλαση για την 25η Μαρτίου στο Ηράκλειο.

Οι κακοποιοί δεν κατάφεραν να βρουν κάτι πολύτιμο, αλλά δεν ήθελαν όπως φαίνεται να φύγουν και με άδεια χέρια και έτσι άρπαξαν δύο συσκευές ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Όλα δείχνουν ότι οι κακοποιοί επέλεξαν τυχαία το θύμα τους, χωρίς να ξέρουν σε ποιον ανήκει το διαμέρισμα, παρ’ όλα αυτά φαίνεται ότι δεν θα επέτρεπαν στον εαυτό τους να μην πάρουν κάτι φεύγοντας έστω κι αν πρόκειται για αντικείμενα ευτελούς αξίας.

Οπως δήλωσε ο κ. Μιχελογιαννάκης στο ekriti, αντίκρισα τον ομφαλό της κλειδαριάς σπασμένο. Το σοκ ήταν μεγάλο, το σπίτι ήταν άνω κάτω. Δεν είχα χρήματα μέσα, ούτε αντικείμενα αξίας. Μου πήραν μόνο συσκευές ηλέκτρονικών τσιγάρων».

Οπως δήλωσε στην αστυνομία ένοικος της ίδιας πολυκατοικίας, άκουσε θόρυβο στις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, οπότε εκτιμάται ότι τότε έδρασαν οι άγνωστοι.

«Είναι τουλάχιστον περίεργο που μέσα σε λίγους μήνες, «χτυπούν» αυτή τη φορά το σπίτι μου. Κατανοώ τα αποτελέσματα της κρίσης, και πρέπει οι αστυνομική προστασία προς τους πολίτες να αυξηθεί, είπε ο κ. Μιχελογιαννάκης.