Την Κυριακή το “Υπερκοπέλι 6” και το “Υπερκοπελάκι”

05.41

Με σύνθημα ?Αγώνας για ζωή? πραγματοποιείται την Κυριακή στα Χανιά, το 6ο Υπερκοπέλι, ο ερασιτεχνικός αγώνας τριάθλου για την στήριξη του ?Ορίζοντα?, με τις συμμετοχές να έχουν ήδη ξεπεράσει τις 100.

?Το Υπερκοπέλι, παρότι είναι ένας αγώνας τριάθλου καταφέρνει να προσελκύει πάρα πολύ κόσμο, γιατί έχει ερασιτεχνικό χαρακτήρα, δεν έχει χρονομέτρηση και σκοπός είναι η συμμετοχή. Σκοπός είναι να μην δίνουμε χρήματα από τον καναπέ μας αλλά να συμμετέχουμε σε μια γιορτή αθλητισμού, όπως είναι το υπερκοπέλι και το υπερκοπελάκι και οι σούπερ ήρωες και να ξέρουμε ότι πάνε για καλό σκοπό?, σημείωσε ο Παναγιώτης Ορφανίδης, μέλος της αθλητικής παρέας του ?Ορίζοντα?, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Το ?υπερκοπελάκι? θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί  και οι μικροί αθλητές θα κολυμπήσουν 50 μέτρα, ύστερα θα διανύσουν 2 χλμ με τα ποδήλατα και τέλος θα τρέξουν 500 μέτρα. Στις 10, θα δοθεί η εκκίνηση για το ?υπερκοπέλι? με  κολύμπι απόστασης 500μ διαδρομή 24χλμ με ποδήλατο και τρέξιμο 6,6 χλμ γύρω από το παρκάκι των Αγίων Αποστόλων! Μετά, θα ακολουθήσει πάρτι στην άμμο, με πολύ φαγητό, ποτό και παιχνίδι για όλους. Όλα τα έσοδα πηγαίνουν στον ?Ορίζοντα?. Συμμετοχές μπορούν να δηλώνονται στο ΚΑΜ και το  Σάββατο, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το απόγευμα.

?Σ?αυτές τις εποχές που οι κοινωνικός αυτοματισμός έχει γίνει βίωμα σε όλους, εμείς λέμε κάτι άλλο: Ελάτε όλοι μαζί χέρι με χέρι να πάμε μπροστά”, είπε ο πρόεδρος του “Ορίζοντα”, Σπύρος Αδοντάκης.

?Ο Δήμος στηρίζει δράσεις που προωθούν την ιδέα του εθελοντισμού και ευαισθητοποιούν σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, όπως το ?Υπερκοπέλι? που έχει γίνει πλέον θεσμός στην πόλη των Χανίων”, είπε από πλευράς του ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Μανώλης Αδοντάκης.

Πληροφορίες:

Τηλ: 6942246392 (Μανώλης), 6946334625 (Μιχάλης), 2821079650 «Ορίζοντας».

Email: yperkopelichania@gmail.com

https://www.facebook.com/chaniayperkopeli?fref=ts