Την Παρασκευή 12 Μαΐου στον Δημοτικό Κήπο Χανίων η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Βασίλη Διγαλάκη

20.52

Η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Χανίων της ΝΔ, Βασίλη Διγαλάκη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023, στις 20.30, στον χώρο του Δημοτικού Κήπου Χανίων.

Σε μήνυμά του, ο κ. Διγαλάκης σημειώνει:

«Στις 21 Μαΐου επιλέγουμε τον επόμενο Πρωθυπουργό και τους εκπροσώπους του Κοινοβουλίου μας. Επιλέγουμε ποια κυβέρνηση μπορεί να σταθεί, με γνώση και τόλμη, στις προκλήσεις των καιρών και με ειλικρίνεια απέναντι σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα. Στις 21 Μαΐου επιλέγουμε πολιτικές και ανθρώπους. 

Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια που είχα την τιμή να εκπροσωπώ τα Χανιά προσπάθησα να συνεισφέρω στην ανάπτυξη του Νομού μας, οδηγούμενος από την αγάπη μου για τον κοινό μας τόπο και την τεχνογνωσία μου ως ακαδημαϊκός. Είμαι περήφανος για αυτή τη δημιουργική διαδρομή και για τον απολογισμό μου ως Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και ως Βουλευτής.

Σας ζητώ να συνεχίσουμε μαζί και σας καλώ στην κεντρική προεκλογική μου εκδήλωση για να ανανεώσουμε αυτή την ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης, που μαζί “χτίσαμε” τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια».