Θρίλερ με την εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου

13.27

Μια αποκάλυψη που περιπλέκει το μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου Τάκη Κολλιαδέλη κάνει κολλητός του φίλος.

Συγκεκριμένα, όπως λέει ο κολλητός του φίλος Βαλάντης Ρόδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το κινητό τηλέφωνο του 23χρονου ενεργοποιήθηκε το Σάββατο για κάποιες ώρες και μετά έκλεισε και πάλι.

«Τον πήρε η μάνα μου κατά τις 8.30–9.00. Το κινητό του χτύπησε 3 φορές και μετά απενεργοποιήθηκε» είπε, και συνέχισε: «Υπάρχουν πιθανότητες να είναι ζωντανός, να ήθελε να κρυφτεί από μόνος του. Να πάει κάπου να μην τον κυνηγάνε, μέχρι να δώσει κάποιο σημείο ζωής».

Ο φίλος του επιμένει ότι ο 23χρονος είχε «θέματα με δόκιμους. Με κάποιους είχε τσακωθεί. Για ποιους λόγους δεν ξέρω. Ίσως για καψόνι;».

«Όταν ήρθε στη Χαλκίδα με άδεια, μου είχε πει: ‘Δεν είμαι πολύ καλά΄. Του είπα να πάρει αναβολή και να μην πιέζεται», προσέθεσε.

Δεν αποκλείει, μάλιστα, η άκρη του νήματος για την εξαφάνιση του κολλητού του να βρίσκεται μέσα στο στρατόπεδο της Χίου, όπου υπηρετούσε ο 23χρονος Τάκης, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν καθώς επέστρεφε από τη Χίο στον Πειραιά με το «Νήσος Ρόδος».

Όλες οι μαρτυρίες από το κοντινό του περιβάλλον κάνουν λόγο για έναν φοβισμένο Τάκη, ο οποίος δεν μπορούσε να ζήσει άλλο μέσα στο στρατόπεδο, καθώς με κάποιους είχε τσακωθεί. Γι’ αυτό άλλωστε και ζήτησε να πάρει αναβολή, ώστε να επιστρέψει στην ασφάλεια των γονιών του και των φίλων του.

Τα τελευταία άτομα που μίλησαν τηλεφωνικά με τον 23χρονο ήταν ο πατέρας του και η φίλη του.

Ο Τάκης Κολλιαδέλης φέρεται να τους έχει πει: «”Ή μου την έχουν φυλαγμένη στο λιμάνι ή στον Πειραιά”. Πίστευε πως κάποιος ήθελε να του κάνει κακό. Είχε την αίσθηση πως τον παρακολουθούσαν», είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο πατέρας του, Κωνσταντίνος Κολλιαδέλης.

Το τελευταίο διάστημα ο 23χρονος φαντάρος είχε εκμυστηρευτεί στον πατέρα του αλλά και στην κοπέλα του τον φόβο που ένιωθε.

«Μου είπε ότι φοβόταν και ότι θα τα λέγαμε όταν έρθει κάτω. Έπνεαν ισχυροί άνεμοι, αλλά κάτι έχει συμβεί, δεν υπάρχει περίπτωση… Ας βρεθεί το παιδί», πρόσθεσε ο πατέρας.

Πηγή: iefimerida.gr