Το Carroten & η Τάμτα ταξιδεύουν στα Χανιά για ένα μοναδικό Beach Party!

10.13

Το Carroten,  το Νο. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα ταξιδεύει με το πιο hot πρόσωπο του καλοκαιριού στην Κρήτη. Η Τάμτα από «Αρχές Καλοκαιριού» μέχρι και τα τέλος Ιουλίου διοργανώνει τα πιο απίστευτα beach parties και ο επόμενος προορισμός δεν είναι άλλος από το Cabana Mare στην Αγία Μαρίνα το Σάββατο 21 Ιουλίου.
 
Το Carroten Beach Party θα ξεκινήσει στις 14:00 εκτινάσσοντας τη διάθεση στα ύψη με τα πιο καυτά hit του καλοκαιριού.
 
Στη συνέχεια τη σκυτάλη στο πιο εξωτικό πάρτι θα παραλάβει  η Τάμτα, το απόλυτο pop and fashion icon δίνοντας το έναυσμα με το  καλοκαιρινό anthem «Αρχές Καλοκαιριού» για την κορύφωση του πάρτι.
 
Τι πρέπει να έχετε μαζί σας; Φυσικά το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και την πιο καλοκαιρινή σας διάθεση!
 
Το νέο τραγούδι της Τάμτας, «Αρχές Καλοκαιριού», που θα απολαύσουμε το Σάββατο  21 Ιουλίου υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και τους στίχους ο Θάνος Παπανικολάου, βρίσκεται ήδη στη νούμερο 1 θέση των charts και το video clip του που υπογράφει σκηνοθετικά ο Άλεξ Κωνσταντινίδης ξεπερνάει το 1.600.000 προβολές.
 
Φυσικά, πάρτι χωρίς εκπλήξεις δεν γίνεται και το Carroten έχει φροντίσει και γι’ αυτό! Καθ’ όλη τη διάρκεια θα γίνουν πολλά happenings με δώρα ενώ Carroten Boys & Girls θα  υποδέχονται τους καλεσμένους παρέα με το  Carroten AquaVelvet και το Carroten Protect & Care  για προστασία και μαύρισμα  προσκαλώντας  μας  να ζήσουμε  το καλοκαίρι  στο έπακρο!
 
Μοναδική μουσική, ήλιος, θάλασσα και… βουτιά στο καλοκαίρι παρέα με το Carroten, το αγαπημένο αντηλιακό όλων των Ελλήνων!