Το “ευχαριστώ” του Παύλου Πολάκη στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ

12.18

Στις εκλογές της 20ης του Σεπτέμβρη ο λαός έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα στο παλιό και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, θέτοντας το ουσιαστικά εκτός του πολιτικού προσκηνίου.

Ο κυρίαρχος λαός τοποθέτησε στο τιμόνι της χώρας τον Αλέξη Τσίπρα δίνοντας του την ευκαιρία να κυβερνήσει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και αναγνωρίζοντας του πρωτίστως το ηθικό του πλεονέκτημα.

Τα Χανιά, πρωτοπόρα όπως πάντα στους κοινωνικούς αγώνες, δυνάμωσαν την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του Νομού, δίνοντας και τις τέσσερις έδρες στο ΣΥΡΙΖΑ.

Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους όσους συμπορεύτηκαν μαζί μας μα και εκείνους που στάθηκαν απέναντι, γιατί ούτε που φαντάζονται πόσο μας πείσμωσαν και μας δυνάμωσαν.

Αύριο είναι μια καινούρια μέρα.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως δεν θα καθίσω ούτε λεπτό πάνω στις δάφνες της νίκης.

Η ψήφος σας γιγάντωσε την συλλογική και προσωπική μου ευθύνη.

Γνωρίζω καλά πως ο κόσμος θα επιδείξει μηδενική ανοχή σε οποιαδήποτε κωλυσιεργία και αναποτελεσματικότητα.

Γνωρίζω καλά πως αυτή η εντολή, είναι τα απομεινάρια ενός ονείρου που δεν έμελλε να πραγματοποιηθεί κάτω από την εκβιαστική υπογραφή μιας συμφωνίας, που τώρα καλούμαστε να υλοποιήσουμε με ανθρωπιστικό πρόσημο.

Γνωρίζω καλά πως πρέπει να ξεδοντιάσουμε το σάπιο πολιτικό σύστημα, να βρούμε ισοδύναμα που θα ανακουφίσουν τις συνέπειες της εφαρμογής της συμφωνίας, να ξεκινήσουμε την παραγωγική ανασυγκρότηση, να χτυπήσουμε την διαφθορά, να στήσουμε στα πόδια της την υγεία και την παιδεία.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ

Το αύριο δεν έχουμε δικαίωμα να μην το κερδίσουμε.

Η εμπιστοσύνη σας είναι η δύναμη μας

Μαζί θα τα καταφέρουμε

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου

Παύλος Πολάκης – Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανίων