Το μεγάλο κίνητρο για την Ελληνική ομάδα minifootball

15.48

Το minifootball αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες “δεξαμενές” του Ερασιτεχνικού αθλητισμού σε όλη την Ευρώπη και τα κίνητρα που δίνει η συμμετοχή στην ομάδα με τον εθνόσημο στο στήθος κινητοποιεί και τους Έλληνες!

Με το ενδιαφέρον για τον αθλητισμό να μην μπορεί να σταματήσει σε κάθε σημείο ανθρώπινης δράσης, το minifootball αναδεικνύεται ως μια από τις κορυφαίες επιλογές για κάθε ερασιτέχνη, ο οποίος επιθυμεί να περάσει δημιουργικά τον χρόνο του με την παρέα του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι 30 χώρες από όλη την Ευρώπη, μαζί με τις χιλιάδες των αθλητών που αγωνίζονται σε κάθε επίσημη και ανεπίσημη εγκατάσταση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (EMF), αποτελούν ήδη μέλη της μεγάλης οικογένειας που τονίζει υπερήφανα “You Play.” (“Εσύ παίζεις”).

Περνώντας στα “του οίκου μας”, η Ελλάδα έχει να επιδείξει μεγάλο ενθουσιασμό και αύξηση κινήτρων για τη συμμετοχή των ερασιτεχνών τόσο στα πρωταθλήματα minifootball, όσο βέβαια και στην Ελληνική ομάδα-υπερήφανη εκπρόσωπο της χώρας στην γιορτή του σπορ, το miniEURO, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Minifootball!

Η αυξημένη προβολή της πανευρωπαϊκής γιορτής του δημοφιλούς σπορ, το οποίο πέτυχε να δώσει κίνητρο σε ομάδες 5x5, 6x6, 7x7 και 8x8 να πάρουν πρωτοβουλίες και να δηλώσουν συμμετοχή στις εγχώριες διοργανώσεις αυξάνει και την προσπάθεια για τη συμμετοχή στην “επίσημη αγαπημένη” της χώρας. Με πρωταθλήματα θεμελιωμένα στο ήθος και την ευγενή άμιλλα μεταξύ των ομάδων, οι συμμετέχοντες νιώθουν πολλαπλάσια τιμή όταν κληθούν να αγωνιστούν με το εθνόσημο στο στήθος τους.

H Markus Rohrer Spirulina, χορηγός της Ελληνικής Ομάδας προσφέρει μέγιστες επιδόσεις, αυξημένη δύναμη και αντοχή και καλύτερη αποκατάσταση, απόλυτα φυσικά.

Περίτρανο παράδειγμα, οι δηλώσεις των παικτών που ένoιωσαν την γιορτή του miniEURO: Όλοι επιθυμούν να ζήσουν ξανά την εμπειρία των αγώνων αλλά και του εξαιρετικού κλίματος που φέρνει πολιτισμούς και κουλτούρες τόσο κοντά, σε ένα ιδιαίτερα γιορτινό περιβάλλον. Έτσι, η Ελληνική ομάδα παύει να αποτελεί μια απλή διασκέδαση και μετατρέπεται σε μία ανάληψη ευθύνης, της ευθύνης της μετάδοσης της αγωνιστικότητας αλλά και των χαρακτηριστικών της χώρας μας, σε μέρη που σπάνε τα εθνικά μας σύνορα.

Το miniEURO που μεταδίδεται ζωντανά στην Ελλάδα από τα κανάλια novasports διεξάγεται σε λίγους μήνες, ενω υπενθυμίζουμε πως η προηγούμενη διοργάνωση φιλοξενήθηκε στο Μαυροβούνιο και το 2013 στην Ελλάδα όπου και γνώρισε τεράστια οργανωτική επιτυχία.