Το MiniEURO κερδίζει ολοένα και περισσότερο κόσμο!

18.36

Η πανευρωπαϊκη γιορτή του minifootball έδειξε και φέτος ότι το άθλημα κερδίζει συνεχώς έδαφος και η Ελλάδα είναι ετοιμη για τις νέες προκλήσεις!

Με την Ελληνική ομάδα minifootball σταθερά στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, το MiniEURO έδειξε στο Μαυροβούνιο ότι αποτελεί την κορυφαία έκφραση ενός αθλήματος, το οποίο αναπτύσσεται συνεχώς.

Με την Ρουμανία στην κορυφή του θρόνου για 5η συνεχόμενη σεζόν, αλλά με την ομάδα της Σλοβενίας να σπάει τα προγνωστικά και α φτάνει μέχρι τον τελικό, το άθλημα προσελκύει ολοένα και περισσότερο κόσμο στη Γηραιά Ήπειρο. Ένα σαφές δείγμα άλλωστε υπάρχει και απο τη χώρα μας, με τις ομάδες ανά την Ελλάδα και την Κύπρο να ξεπηδούν από τις φοιτητικές παρέες, αλλά και όχι μόνον από αυτές!

Το NJOY είναι παρόν  στην Ελληνική Ομάδα υποστηρίζοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο την εκπροσώπηση της χώρας μας στο εξωτερικό. Άλλωστε είναι απόλυτα σευνδεδεμένο με το NJOY UNILeague που αποτελεί και το πρωτάθλημα της Ελλάδος στο Minifootball εδώ και πολλά χρόνια.

Ο χάρτης της Ευρώπης περιλαμβάνει τη χώρα μας στην 9η θέση της κατάταξης, μία σημαντική παρακαταθήκη, η οποία μπορεί να αξιοποιηθεί περαιτέρω, αφού οι Έλληνες έδειξαν ότι χρειάζονται πλέον βελτίωση στις μικρές λεπτομέρειες των κρίσιμων παιχνιδιών, προκειμένου να καταφέρουν να κάνουν μεγαλύτερα βήματα προς τα εμπρός. Σίγουρα όμως, το minifootball αναπτύσσεται γοργά, ενώ το ίδιο συμβαίνει και σε χώρες όπως η Σλοβενία, το Καζακστάν, η Τουρκία και η Αγγλία.

Αξίζει μάλιστα να μπει κανείς στον κόπο και να συγκρίνει μεγαλύτερες χώρες, όπως είναι η Τουρκία και χώρες με σπουδαία ποδοσφαιρική παράδοση, όπως είναι η Αγγλία οι οποίες βρίσκονται σε χαμηλότερη θέση, σε σύγκριση με την Ελληνική ομάδα!

Η συμφωνία της Ελληνικής Ομάδας με την OB (Orphee Beinoglou) είναι ένα ακόμα δείγμα πως η εταιρία αγκαλιάζει το Minifootball, το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο και δείχνει πιστή στη στρατηγική που χάραξε το 2013 με την σημαντική της υποστήριξη στο miniEURO 2013, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Minifootball που φιλοξενήθηκε στην χώρα μας.

Ο επόμενος προορισμός του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, το Τορίνο αποτελεί μέγα δέλεαρ για τις ομάδες που επιθυμούν τη διάκριση. Αποτελεί επίσης και έναν οικείο τόπο για τους Έλληνες παίκτες, με τις κλιματολογικές συνθήκες να είναι κοντά σε αυτές της χώρας μας, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι συνθήκες οι οποίες επιτρέπουν στην Ελληνική ομάδα να κυνηγήσει κάτι καλύτερο!

Η EMF είναι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Minifootball η οποία καλύπτει το άθλημα πανευρωπαϊκά και μετρά περισσότερους από 1.000.000 παίχτες στην γηραιά ήπειρο και κορύφωσή της αποτελεί το miniEURO που μεταδίδεται ζωντανά στην Ελλάδα από τα κανάλια novasports.