Το multiCollagen είναι το νέο μυστικό ομορφιάς της Έλενας Παπαρίζου

14.03

Ανακάλυψε τη σειρά multiCollagen, τη νέα δύναμη του Bioten!
Το multiCollagen είναι το νέο μυστικό ομορφιάς της Έλενας Παπαρίζου

To bioten πρωτοπορεί για άλλη μια φορά, με το νέο bioten multi COLLAGEN! Το bioten multi COLLAGEN είναι ένα καινοτόμο, αντιρυτιδικό σύστημα που αναζωογονεί το δέρμα χάρη στη μοναδική του φόρμουλα. Η επιτυχία του βασίζεται σε ένα μοναδικό συνδυασμό δύο βασικών συστατικών: το collagen restorer, ένα ισχυρό πεπτίδιο που γεμίζει το εσωτερικό των ρυτίδων κι έχει κερδίσει το βραβείο «25 Χρόνια Καινοτομίας» στην παγκόσμια έκθεση In-Cosmetics, και το active natural collagen που βοηθά στην αποκατάσταση του κολλαγόνου του δέρματος, ενισχύοντας την ενυδάτωση και βελτιώνοντας την πληρότητά του.
 
Η νέα σειρά περιποίησης Multi COLLAGEN αποτελείται από τρία νέα προϊόντα που υπόσχονται θεαματικά αποτελέσματα για την εξαφάνιση των ρυτίδων – ένα «φλέγον» θέμα που απασχολεί κάθε γυναίκα! Η κρέμα ημέρας, η κρέμα νύχτας και ο συμπυκνωμένος αντιρυτιδικός ορός είναι η νέα δύναμη του bioten, σε μία σπουδαία καινοτομία που ενεργοποιεί τους τρεις τύπους κολλαγόνου του δέρματος. Ως ένα από τα πιο σημαντικά πρωτεϊνικά συστατικά, το κολλαγόνο αποτελεί το 75% του ανώτερου στρώματος του δέρματος και είναι αυτό που χαρίζει απαλότητα, σταθερότητα και δύναμη στο δέρμα.
 
Το νέο bioten multi COLLAGEN είναι η νέα σειρά περιποίησης προσώπου που προτείνει η Έλενα Παπαρίζου, ambassadress του bioten, εντυπωσιασμένη από τα θεαματικά του αποτελέσματα! Το νέο μυστικό ομορφιάς της είναι τα καινούργια προϊόντα, bioten multi COLLAGEN, τα οποία και σας καλεί να ανακαλύψετε μαζί της! Τα  νέα προϊόντα bioten multi COLLAGEN είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν parabens, παραφίνη και χρωστικές ουσίες.  
 
Τα τρία βήματα κατά των ρυτίδων με το bioten Multi COLLAGEN!

Βήμα 1ο – multi COLLAGEN αντιρυτιδική κρέμα ημέρας με SPF 10 + IR & VL protection
Στατιστικές και έρευνες έχουν δείξει ότι με την αντιρυτιδική κρέμα ημέρας multi COLLAGEN με SPF 10 και IR & VL protection, η επιδερμίδα ενυδατώνεται άμεσα και δείχνει πιο λεία, κατά 86%. Σε έξι μόλις ημέρες καθημερινής χρήσης σε καθαρό πρόσωπο, το βάθος των ρυτίδων μειώνεται έως και 23%.

Τον πρώτο μήνα το περίγραμμα του προσώπου είναι ορατά αναδιαμορφωμένο έως 81%, με το βάθος των ρυτίδων να μειώνεται έως και 33% και τις λεπτές γραμμές να εξομαλύνονται έως 81%.

Βήμα 2ο – multi COLLAGEN αντιρυτιδική κρέμα νύχτας
Με την πρώτη εφαρμογή η επιδερμίδα δείχνει πιο λεία και ξεκούραστη κατά 57%. Τα ορατά αποτελέσματα ξεκινούν από τις έξι πρώτες μέρες της εφαρμογής, με το βάθος των ρυτίδων να μειώνονται κατά 18% και τις λεπτές γραμμές να μειώνονται ορατά κατά 67%.

Με τον πρώτο μήνα θεραπείας, το πρόσωπο είναι ορατά αναδιαμορφωμένο έως 86%, με το βάθος των ρυτίδων να μειώνεται κατά 26% και τις λεπτές γραμμές να έχουν εξομαλυνθεί κατά 81%. Η χρήση του προϊόντος προτείνεται σε καθαρό πρόσωπο και στην περιοχή του λαιμού, με κυκλικές κινήσεις για καλύτερη απορρόφηση.

Βήμα 3ο – multi COLLAGEN συμπυκνωμένος αντιρυτιδικός ορός
Ο αντιρυτιδικός ορός εφαρμόζεται σε καθαρό πρόσωπο, στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ με κυκλικές κινήσεις. Το βάθος των ρυτίδων και οι λεπτές γραμμές μειώνονται κατά 24%. Μετά από ένα μήνα το περίγραμμα του προσώπου είναι ορατά αναδιαμορφωμένο κατά 85% με το βάθος των ρυτίδων να μειώνεται κατά 27% και τις λεπτές γραμμές να εξομαλύνονται έως 85% ενώ η επιδερμίδα γίνεται ορατά πιο σφριγηλή και λαμπερή κατά 89%.
 
Με τη νέα καθημερινή σειρά περιποίησης προσώπου bioten multi COLLAGEN, κάθε γυναίκα και θα αισθάνεται νέα και θα το δείχνει!