Το παραμύθι και το World Party του Χανιώτη Αντώνη Τσαπατάκη

09.24

Μ’ ένα καλεσμένο έκπληξη ξεκίνησε χτες το World Party. O αγαπημένος μας Αντώνης Τσαπατάκης μας έκανε να δούμε την άλλη πλευρά της ζωής. Μας έκανε να σκεφτούμε και να κατανοήσουμε τους ανθρώπους δίπλα μας. Οι άνθρωποι με αναπηρία μπορούν να κάνουν o,τι ακριβώς  και  όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι και δεν στερούνται καμιά απόλαυση της ζωής αν πραγματικά το θέλουν και αν φυσικά ο διπλανός τους δε φερθεί σα γαιδούρι.

 

Ο Αντώνης μας επιφυλάσσει  και μια όμορφη  έκπληξη αφού μέσα στο μήνα θα βγει και το πρώτο του βιβλίο, ένα παραμύθι που περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία.

 

Ας ξανά σκέφτουμε πριν εμποδίσουμε με τις πράξεις μας ένα συνάνθρωπο μας.

 

Δείτε τι δήλωσε ο Αντώνης στην προσωπική του σελίδα στο FB:

“Το World Party Tv Show μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω ένα ταξίδι διαφορετικό από αυτά που έχω συνηθίσει να πηγαίνω. Ένα ταξίδι που σκοπός του ήταν να περάσει ενα μήνυμα,που από όσο μπορώ να γνωρίζω δεν έτυχε να το λάβω ποτέ μέσω της τηλεόρασης έως τωρα.

 

Ίσως η ζωή μου να ήταν διαφορετική αν είχα δει κάτι ανάλογο περα απο χειραγωγούμενα σκουπίδια. Ευτυχώς όμως υπάρχουν και διορατικά μυαλά τελικά σε αυτό το μέσο επικοινωνίας που θα κάνουν ακόμα και τα πιο κοντόφθαλμα μυαλά να κοιτάξουν μπροστά, χωρίς παροπίδες, χρησιμοποιώντας αυτο το χαζοκούτι για μια φορά σωστά.
Κάπως έτσι προσπάθησα και εγω μέσω ενός άλλου μέσου, ενός βιβλίου, και πιο συγκεκριμένα ενός παραμυθιού για μικρούς, αλλά και για μεγάλους, να περάσω ένα διαφορετικό μήνυμα…Πότε θα κυκλοφορήσει; Εντός του μήνα.
Για να επανέλθουμε όμως, στο επεισόδιο της Τετάρτης (11/5), σκοπός δεν είναι να δεις μια ιστορία και να πεις <<μπράβο του>> ή <<μπράβο τους>>… Αυτή την φορά θα πρέπει να μπεις στη θέση μου ή στη θέση των υπόλοιπων συντελεστών. Μέσα απο αυτή την θέση θα μπορέσεις να καταλάβεις πως ένα άτομο με αναπηρία είναι ικανό να συνυπάρχει μέσα σε μια συνηθισμένη παρέα. Συγκεκριμενα, αυτή η παρέα θα ειναι τα χέρια του, τα πόδια του, τα μάτια του, ακομα και η μιλιά του!
Πέρα απο αυτήν την αλληλοστήριξη θα υπάρχουν και ολα τα συναισθήματα.Η Χαρά,η λύπη,η διασκέδαση,ο ευγενής ανταγωνισμός για τα πάντα,για ολα τα θελω,ακομα και για γυναικες.Δεν υπάρχουν διακρίσεις στα συναισθήματα.Όλα μπορούν να τα κάνουν μαζί..αρκεί να ζήσουν μαζί..Όλοι μαζί…

Α.Τ.

?#?ολοιμαζιενα? ?#?bestfriendsforever? ?#?unforgettablemoments? ?#?dubai? ?#?tsapatakis2016rio? @worldparty_official @world_party_tv_show @alphatv ”