Το πάρτι του Πάρι Κασιδόκωστα είχε σκλάβους και σούσι πάνω σε γυμνές γυναίκες

15.48

Ένα πάρτι από αυτά που γίνονται στους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης ή τις σουίτες τους Λας Βέγκας έγινε στο 23ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας. Οικοδεσπότης ο Πάρις Κασιδόκωστας και η μητέρα του, Μαριάννα Λάτση.

Το συγκεκριμένο πάρτι λοιπόν έγινε με αφορμή τα γενέθλια του παραγωγού, Πάρη Κασιδόκωστα σε μία ειδικά διαμορφωμένη αποθήκη στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας λίγο πριν το ύψος του Κρυονερίου. Σε αυτό μεταξύ προσκεκλημένων προερχόμενων από την υψηλή κοινωνία αλλά και την πολιτική, συναντούσε κανείς σερβιτόρους ντυμένους σκλάβους και μία πανέμορφη και ολόγυμνη γυναίκα το σώμα της οποίας ήταν καλυμμένο με σούσι…

Στην είσοδο της παλιάς αποθήκης οι παρκαδόροι πάρκαραν τα θηριώδη αυτοκίνητα. Στην είσοδο, το προσωπικό ασφαλείας τακτοποιούσε τα πανωφόρια των καλεσμένων και τους έδινε τις βενετσιάνικες μάσκες αφού πρώτα απομάκρυνε από τους καλεσμένους όλα τα κινητά τηλέφωνα.

Αυτό ήταν άλλωστε το concept του πάρτυ.

Όλα είχαν οργανωθεί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και παρά την χλιδή που επικρατούσε οι διοργανωτές δεν είχαν καμμία διάθεση να κάνουν επίδειξη πλούτου. Τουλάχιστον όχι προς τα έξω… Γι αυτό και η οδηγία ήταν ρητή. Όλοι θα άφηναν τα κινητά τους στην είσοδο και θα τα παραλάμβαναν κατά την αποχώρησή τους. Φωτογραφίες δεν έπρεπε να διαρρεύσουν.

Ωστόσο το ereportaz.gr κατάφερε και εξασφάλισε ορισμένες τις οποίες και έφερε στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες λοιπόν η υπερήφανη μητέρα του Πάρι Κασιδόκωστα δεν μπορούσε να είναι απούσα από τα γενέθλια του γιού της. Έχοντας μπει όμως και αυτή στο κλίμα, φορούσε όλο το βράδυ μία αισθησιακή δαντελένια μάσκα.

Ανάμεσα στο πλήθος κυκλοφορούσαν σερβιτόροι με την αμφίεση σκλάβων οι οποίοι εξυπηρετούσαν ανά πάσα στιγμή οποιαδήποτε επιθυμία των καλεσμένων. Δύο από τους σερβιτόρους μάλιστα σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ υπέκυψαν στις ορέξεις του Ηλία Ψινάκη ο οποίος «πάνω» στο κέφι αποφάσισε και τους σύρει…

Ελλη Στάη, Ελμίνα Κοπελούζου, Κατερίνα Στικούδη, Χριστίνα Σάλτη, Κώστας Σόμμερ, Ανδρέας Κουρής, Τάκης Ζαχαράτος, «Μέλισσες», Χριστίνα Κολέτσα και πολλοί άλλοι ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους που γιόρτασαν τα 32α γενέθλια του Πάρι Κασιδόκωστα.

Πάντως οι διοργανωτές προσέφεραν μία αισθαντική βραδιά στους καλεσμένους τους. Πέραν των σερβιτόρων και της ολόγυμνης γυναίκας που είχε καλυφθεί με σούσι, ανάμεσα στο πλήθος ανά 20 λεπτά χόρευαν 30 χορεύτριες οι οποίες είχαν έρθει αποκλειστικά για την περίσταση από το εξωτερικό…