Το πρώτο ζευγάρι που λέει: «Δεν σχεδιάζουμε τη ζωή μας μαζί»

16.17

Εκείνη δηλώνει αγοροκόριτσο. Εκείνος μικρός ήθελε να πετάξει και μαζί με τον αδελφό του που τον έχασε ξαφνικά, σχεδίαζαν το μέλλον τους.

Σήμερα ο Δημήτρης Μακαλιάς είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός και η Αντιγόνη Ψυχράμη με τη φωνή της -και όχι μόνο- χαράζει τη δική της πορεία στα μουσικά δρώμενα μέσα από εξαιρετικές δουλειές.
Πόσο καιρό είστε μαζί;
«Ενάμιση χρόνο… Να σου πούμε την αλήθεια δεν μετράμε το πόσο είμαστε μαζί, ούτε γιορτάζουμε επετείους, δεν είμαστε ένα ζευγάρι συνηθισμένο που όλη μέρα στάζει μέλια!»
Ψάχνετε ο ένας το κινητό του άλλου; Δ.Μ.: «Όχι ποτέ, Έχουμε μια… παρανοϊκή εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον, δεν νιώθουμε ανασφάλεια μεταξύ μας»
Η ζήλια τι ρόλο παίζει στη σχέση σας; Δ.Μ.: «Η ζήλια είναι υγεία σε μια σχέση αρκεί να μη φτάνει στην τρέλα! Ζηλεύουμε ο ένας τον άλλον, αλλά νομίζουμε ότι αυτό λειτουργεί εποικοδομητικά, μας ανανεώνει και μας αναζωογονεί, δεν είναι κακό. Κακό είναι όταν κάνεις ακραία πράγματα, ψάχνεις και δείχνεις στον άλλον ότι δεν του έχεις καμία εμπιστοσύνη».
Πώς είστε ως ζευγάρι;
ΑΨ.: «Είμαστε cool, δεν κοιτάμε το μετά, θέλουμε να περνάμε καλά το τώρα και στη συνέχεια θα δείξει αν θα αντέξουμε να είμαστε μαζί. Δεν κάνουμε όνειρα για το μέλλον και φυσικά ο ένας δεν καταπιέζει τον άλλον».
Θα θέλατε να κάνετε οικογένεια, έχετε ονειρευτεί παιδιά; Α.Ψ.: «Δεν θα γίνω και κουνέλα, αλλά μελλοντικά θα ήθελα να κάνουμε μερικά παιδάκια».
Δ.Μ. «Έφτασα 33 ετών και δεν έχω αποκτήσει ακόμα ένα παιδί. Είχα πει ότι θα ήθελα να γίνω μπαμπάς σε μικρή ηλικία γιατί πιστεύω ότι όσο πιο νωρίς κάνεις οικογένεια τόσο πιο πολύ τη χαίρεσαι. Αλλά όταν εμείς κάνουμε όνειρα ο Θεός γελά και καλύτερα να τα αφήνεις όλα να έρχονται όπως τα έχει γράψει η ζωή».
Ονειρεύεστε το μέλλον σας μαζί;
Α.Ψ.: «ΟΧΙ δεν σχεδιάζουμε τη ζωή μας μαζί!»
Α.Μ.: «Δεν κάνω μακροχρόνια σχέδια, δεν με φαντάζομαι μετά από δέκα χρόνια και θέλω να ζω το τώρα χωρίς υπερβολές», λένε στο περιοδικό You.

gossip-tv.gr