Τον ατελείωτο έχουν τα πεζοδρόμια στην οδό Μουρνιών – Στον δρόμο περπατούν οι πεζοί

15.46

Μπορεί στις 27 Μαρτίου πριν από περίπου 2,5 μήνες να δόθηκε στην κυκλοφορία ο κόμβος των Μουρνιών όμως η ολοκλήρωση των πεζοδρομίων είχε ειπωθεί από τότε ότι θα καθυστερούσε. Και η καθυστέρηση αυτή είναι ορατή σήμερα μιας και οι επιχειρηματίες δεν έχουν δεν μεγάλη διαφορά από το άνοιγμα του δρόμου αφού δεν υπάρχει εύκολη πρόσβαση του κόσμου καθώς τα πεζοδρόμια είναι ανύπαρκτα, ενώ και οι ίδιοι αναγκάζονται να περπατούν στην άκρη του δρόμου.

 

Όπως καταγγέλλουν αντί να τα ξεκινήσουν τα ελλιπή από προσωπικό συνεργεία, όπως τα χαρακτηρίζουν, από το βόρειο τμήμα, τα πεζοδρόμια τα ξεκίνησαν από το νότιο και τώρα οι κάτοικοι περιμένουν να περάσουν πρώτα τα δίκτυα της ΔΕΥΑΧ αλλά και των οπτικών ινών εταιρειών τηλεπικοινωνιών, προκειμένου να αποκατασταθούν.

Εκτός από το πρόβλημα προσβασιμότητας όμως, με κάποιες αυλές να είναι κυριολεκτικά στον αέρα, υπάρχει και το πρόβλημα της ηχορρύπανσης. Όπως καταγγέλλουν δε σταματούν τα συνεργεία για τις ώρες κοινής ησυχίας το μεσημέρι και εκείνοι δε μπορούν να ηρεμήσουν.

Παράλληλα να θυμίσουμε πως για τη γύρω περιοχή στη δημοτική ενότητα Ελευθερίου Βενιζέλου είχε για σήμερα η ΔΕΥΑΧ προγραμματίσει διακοπή νερού μέχρι τις 6 το απόγευμα. Λόγω καύσωνα όμως άλλαξε τον σχεδιασμό της και θα διακόψει για λιγότερες ώρες τουλάχιστον και για αύριο το νερό.

Εκτίμηση από τον εργολάβο για την κατασκευή των πεζοδρομίων δεν υπάρχει λόγω της πληθώρας των δικτύων που πρέπει να ολοκληρωθούν πάντως σίγουρα πιο νωρίς θα είναι έτοιμο το Δυτικό τμήμα του δρόμου.