Τόνι Σφήνος: Αποκαλύπτει ποιες γυναίκες τον γοητεύουν

17.03

«Με γοητεύει να είναι παθιάρα, ναζιάρα και σέξι… με συναρπάζει να είναι ακομπλεξάριστο και έτοιμο για όλα το τσικάκι».
Τόνι Σφήνος: Αποκαλύπτει ποιες γυναίκες τον γοητεύουν

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Τόνι Σφήνος στο δημοσιογράφο Βαγγέλη Καράλη και στο περιοδικό Prestige magazine.

Μοναδικός στο είδος του καταφέρνει σε κάθε του εμφάνιση να γεμίζει ασφυκτικά τα κέντρα ψυχαγωγίας στα οποία τραγουδάει μετατρέποντας κάθε του συναυλία σε ένα ατελείωτο πάρτι. Οι περισσότεροι celebrities τον επιλέγουν ως τον κεντρικό τραγουδιστή στις κοινωνικές τους δεξιώσεις, πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί ο Αντώνης Ρέμος, με τον Τόνι Σφήνο να τραγουδάει στην βάπτιση της κόρης του.

Επηρεασμένος από την κουλτούρα της Αμερικής όπου έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του κατάφερε να γίνει αντικείμενο συζήτησης και σχολιασμού στον καλλιτεχνικό χώρο. Μεγάλη του αδυναμία εκτός από τα γυαλιά ηλίου, αποτελούν οι γυναίκες οι οποίες σχηματίζουν ουρές έξω από τα καμαρίνια για να πάρουν έστω και μία τρίχα από τα καλοσχηματισμένα του μαλλιά.

Κατάφερες μέσα σε πέντε χρόνια να αποκτήσεις το δικό σου φανατικό κοινό. Ακολούθησες μήπως κάποια συγκεκριμένη στρατική μάρκετινγκ;
Ακολουθώ το στρατέτζικ πλαν της κεφαλής μου. Ότι λέει… το νιονιό μου αυτό κάνουμε. Μόνο αν έχω κέφι και μεράκι έχω όρεξη, προχωράμε. Διαφορετικά… πις δεμ (piss them). Έχουμε βάλει στόχους και σιγά σιγά θα φτάσουμε, δεν υπάρχει βιασύνη… χαμηλά τη μπάλα σε μία χώρα που έχει μάθει στα βολέ.

Σε έχει φέρει σε δύσκολη θέση θαυμάστρια σου; Έρχεσαι σε αμηχανία; Πως το αντιμετωπίζεις;
Να υπάρχουν τσικάκια που σκαρφίζονται διάφορα. Το γούμαν μπρέην είναι δαιμόνιο, ρέη. Τι τάπερ μου στέλνουν, εσώρουχα μου στέλνουν, φωτογραφίες, τσίτσιδες με καπαρτίνες έρχονται στο καμαρίνι, στο πορτ μπαγκάζ, στη ντουλάπα, μία είχε σφηνώσει στο φωταγωγό, μια έφερε τη μάνα της μαζί να με γνωρίσει και δεν την ήξερα, ούτε εκείνη ούτε τη μάνα της. Έχει το γούστο του και αυτό, ρέηηη.

Μεγάλη σου αδυναμία αποτελεί το γυναικείο φύλο, τι σε γοητεύει σε μία γυναίκα;
Με γοητεύει να είναι παθιάρα, ναζιάρα και σέξι… με συναρπάζει να είναι ακομπλεξάριστο και έτοιμο για όλα το τσικάκι, να μυρίζει αμαρτία και να δείχνει σεμνό, να τριπλάρει έξυπνα και να είναι μανιτζέβελο, με γοητεία και μάτια που να υπόσχεται πολλά. Να σε κάνει να φαντάζεσαι και να ντύνεται από πάνω πικάντικα και από κάτω βελζεβούλα…

 Περίπου πόσα χρήματα κερδίζεις σε κάθε σου συναυλία;
Δεν κερδίζω και πολλά γιατί όλα πάνε στο φιλόπτωχο ταμείο προστασίας της προβατίνας. Κρατώ μόνο την παρακράτηση φόρου 20%, το ΦΠΑ 23%, κρατήσεις ΙΚΑ 16%, προκαταβολή φόρου για τουν χρόνου 55%, μέρος για τον ΕΝΦΙΑ γιατί έχω το σπίτι στο χωριό (στη Κυψέλη είναι με νοίκι), τα τέλη κυκλοφορίας (έχω την Μπιρμπίλω -πάει ακόμη η ρουφιάνα-), κάτι σπατόσημα, εργόσημα, συντελεστές, δάνεια, κάρτες, καταλαβαίνεις ότι η προβατίνα θα πεινάσει φέτο.

Φοβάσαι καμιά φορά μήπως χαρακτηρισθείς ως “κιτς”;
Μα έχουμε μία δόση κιτς δεν είναι κακό. Δεν γίνεται ντίφρεντλι (επίρρημα). Η εποχή εκείνη πάντα είχε το στοιχείο του κιτς και της υπερβολής. Περισσότερο όμως ο κόσμος το έχει συνδυάσει στο μυαλό του, με το γελείο. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ένα μαγαζί με βελούδο στο τοίχο, χρυσό ντεκορέησον και πολυέλαιο είναι κιτς, αλλά αν του βάλεις και μια προβατίνα μέσα γίνεται ρεντίκιουλους.