Τραγωδία με ένα κοριτσάκι νεκρό σε παιδικό σταθμό στη Φλόριντα

09.43
Φλόριντα
Ένα κοριτσάκι έχασε τη ζωή του και άλλα 12 παιδιά τραυματίστηκαν, όταν αυτοκίνητο, το οποίο χτυπήθηκε από άλλο όχημα, έπεσε σε παιδικό σταθμό. Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκηνυγητό για τον εντοπισμό του οδηγού του πρώτου οχήματος, ενός Dodge Durango που προκάλεσε την τραγωδία. Το περιστατικό συνέβη στο Ορλάντο της Φλόριντα. 

Πολλά παιδιά φέρουν «πολύ σοβαρά» τραύματα, δήλωσε η εκπρόσωπος της τροχαίας στη Φλόριντα Ουάντα Ντίαζ.

Οι αρχές δεν έδωσαν στοιχεία για το κοριτσάκι που υπέκυψε στα τραύματά του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του KinderCare, ο παιδικός σταθμός δέχεται παιδιά ηλικίας από έξι εβδομάδων έως 12 ετών.

Στο σημείο του δυστυχήματος, μια μητέρα, η 39χρονη Ιβέτ Ριβέρα περιέγραψε ότι είδε «μια τεράστια τρύπα» στην πλευρά του κτιρίου όπου υπάρχει μια σχολική αίθουσα.

Περισσότερα από 50 παιδιά βρίσκονταν μέσα στον παιδικό σταθμό τη στιγμή της τραγωδίας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της πυροσβεστικής Τζον Μάχολ.

Το SUV είναι καταχωρημένο στο όνομα ενός 28χρονου άνδρα, του οποίου το ποινικό μητρώο περιλαμβάνει ποινή φυλάκισης τριών ετών το 2010 για διακίνηση κοκαΐνης. Ο άνδρας είχε αφεθεί ελεύθερος το Σεπτέμβριο του 2012.

 

Newsroom ΔΟΛ