«Τρέχουν» οι προσφορές στα καταστήματα WIND στο Ηράκλειο

18.41

ΔΩΡΕΑΝ το Samsung Galaxy SΙΙΙ Neo και ΔΩΡΟ το Gear Circle
Αποκλειστικές προσφορές σε συσκευές Samsung με αφορμή το RUN GREECE
 
Ηράκλειο, 16 Απριλίου 2015. Προσφορές με «αέρα νικητή» τρέχουν στα καταστήματα WIND στο Ηράκλειο με αφορμή τη χορηγία της στο RUN GREECE. Μέχρι και τις 2 Μαΐου αποκλειστικά στα καταστήματα WIND της πόλης οι δρομείς αλλά και γενικά οι φίλοι της διοργάνωσης μπορούν να αποκτήσουν ΔΩΡΕΑΝ το smartphone Samsung Galaxy SΙΙΙ Neo με ΔΩΡΟ το Gear Circle και άλλες μοναδικές προσφορές σε κινητή, σταθερή, ίντερνετ και άλλες συσκευές τελευταίας τεχνολογίας.
 
Μεταξύ άλλων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν:
 

  •  Δωρεάν το έξυπνο κινητό Samsung Galaxy SΙΙΙ Neo ΔΩΡΕΑΝ και ΔΩΡΟ το Gear Circle αξίας 99,90€, με το απόλυτο συμβόλαιο W μόνο με 39,90€ /μήνα. Το πρόγραμμα προσφέρει απεριόριστη επικοινωνία προς ΟΛΑ τα δίκτυα: απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς, απεριόριστα SMS προς ΟΛΑ τα δίκτυα και απεριόριστα MB για χρήση mobile internet από το κινητό (ισχύει πολιτική ορθής χρήσης).

 

  • Το κορυφαίας ποιότητας smartphone Samsung Galaxy SΙΙΙ Neo, με 4πύρηνο επεξεργαστή, οθόνη αφής 4.8" Super AMOLED κάμερα 8 Megapixel, HD video, που είναι διαθέσιμο και χωρίς τη δέσμευση συμβολαίου στη μοναδική τιμή των 189€ (από 249€).

 

  • Μοναδικές προσφορές σε μια μεγάλη γκάμα συσκευών Samsung.

 

  • Την ειδική προσφορά στη σταθερή τηλεφωνία και ίντερνετ με σύνδεση στο WIND double play από 20€ / μήνα για απεριόριστο Internet έως 24 Mbps, απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις και δωρεάν 300’/μήνα προς όλα τα ελληνικά κινητά.

 
Περισσότερες πληροφορίες για αυτές και πολλές άλλες μοναδικές προσφορές είναι διαθέσιμες από τις εξειδικευμένες ομάδες των καταστημάτων WIND στην πόλη του Ηρακλείου.
 
Οι Αγώνες 5χλμ., 10 χλμ. και Παιδιών, RUN GREECE Ηράκλειο θα διεξαχθούν την Κυριακή 26 Απριλίου στο κέντρο της πόλης. Οι εγγραφές συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και μέσα από οποιοδήποτε κατάστημα WIND στην πόλη του Ηρακλείου μέχρι και την Παρασκευή 24 Απρίλιου. Για συμμετοχή και περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε το  www.run-greece.gr