Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς στο Ρέθυμνο-Θρηνεί το Πανεπιστήμιο Κρήτης

10.59

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Ρέθυμνο.
 
Συγκεκριμένα δύο νεαροί, ένας 21χρονος και μία 22χρονη που επέβαιναν σε μηχανή κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο νεαρός που οδηγούσε έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα και οι δύο να βρουν τραγικό θάνατο.
 
Το τμήμα τροχαίας του Ρεθύμνου διερευνά τα αίτια που οδήγησαν στο τροχαίο δυστύχημα, με την λίστα των θανάτων από τα τροχαία στην Κρήτη να αυξάνεται στα 62.

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης θρηνεί για τον χαμό των δύο φοιτητών του με την θλίψη να είναι μεγάλη στο άκουσμα του γεγονότος τόσο για την  οικογένεια των παιδιών όσο και για τους συμφοιτητές  τους.

Η ανακοίνωση της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Κρήτης:

H Πρυτανεία και η Σύγκλητος του Πανεπιστηµίου Κρήτης συµµετέχουν στο πένθος για την πρόωρη απώλεια του φοιτητή του Τµήµατος Φιλολογίας ?ΙΟΝΥΣΙΟΥ ?ΑΜΑΣΚΟΥ και της φοιτήτριας του Τµήµατος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ- ΡΑΦΑΗΛΙΑΣ ΧΑΝΗ και εκφράζουν τα θερµά τους συλλυπητήρια στους οικείους των εκλιπόντων.

Τα τροχαία δυστυχήµατα διαρκώς αυξάνονται µε αποτέλεσµα καθηµερινά να θρηνούµε θύµατα, µεταξύ των οποίων συχνά νέους ανθρώπους. Σήµερα η πανεπιστηµιακή κοινότητα θρηνεί τους δύο φοιτητές που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγαν από τη ζωή. Είναι υποχρέωση όλων να προστατεύσουµε τα παιδιά µας, το µέλλον αυτού του τόπου, και να µεριµνήσουµε ώστε να έχουν την κατάλληλη κυκλοφοριακή αγωγή.