Τζένη Μπαλατσινού: Μη με ρωτάτε για happy end, δεν αποκλείω τίποτα.

17.52

Είναι έτοιμη για μια καινούργια σχέση, υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Πέτρο Κωστόπουλο, θα γεράσουν μαζί; Ότι κι' αν απαντήσει η Τζένη Μπαλατσινού, σκηνοθέτης πάντα θα είναι το τυχαίο.
Τζένη Μπαλατσινού: Μη με ρωτάτε για happy end, δεν αποκλείω τίποτα

Στη συνέντευξη που έδωσε η Τζένη Μπαλατσινού στο περιοδικό OK και στον Γιάννη Πουλόπουλο μεταξύ άλλων απάντησε και στα εξής:

Για το διάστημα πριν δημοσιοποιηθεί ο χωρισμός τους: "Υπηρετήσαμε μυστικά για έξι μήνες το σουηδικό πρότυπο και δεν ήταν καθόλου εύκολο. Παρόλο όμως που μπορεί να είχαμε τα θέματά μας, υπήρχαν στιγμές σουρεαλιστικές που γελάσαμε πάρα πολύ. Ήμουν τυχερή που είχα τον Πέτρο μαζί μου, ήταν σχολείο. Είναι τόσο απρόβλεπτος, που ακόνισα τα αντανακλαστικά μου και στον αέρα. Έχει χάρισμα, γνωρίζει καλά την ελληνική γλώσσα και έχει μια καθαρότητα. Υπήρχαν βέβαια και στιγμές που ήθελα να τον πνίξω. Όπως και αυτός φαντάζομαι"

Πόσο δύσκολη ήταν η πρωϊνή συνύπαρξη: "Δοκιμάσαμε πολύ τις αντοχές μας και οι δύο. Όταν είσαι σε μια ζωντανή εκπομπή όμως είσαι συγκεντρωμένος στη ροή. Δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς τα προσωπικά σου".

Για το αν είναι έτοιμη για μια καινούργια σχέση: "Ότι και αν σου απαντήσω θα είναι λάθος. Όσο και να προσπαθούμε να οργανώσουμε και να ορίσουμε τη ζωή μας, σκηνοθέτης θα είναι πάντα το τυχαίο. Όσο κι' αν στη δουλειά μου είμαι control freak, στη προσωπική μου ζωή είμαι αθεράπευτα ρομαντική και θα ήθελα να συνεχίζει να τη σκηνοθετεί το τυχαίο."

Τι απαντά σ' αυτούς που πίστευαν ότι εκείνη και ο Πέτρος θα γεράσουν μαζί: "Η εικόνα μας ήταν πολύ δυνατή. Αυτή τη στιγμή όμως, είναι σαν να άνοιξε μια πόρτα, να βγήκαμε και οι δυο στην αυλή, και να πήγε ο ένας από τη μια πλευρά και ο άλλος από την άλλη. Τώρα αν θα ξανασυναντηθούμε μετά από χρόνια στην ίδια αυλή ή σε κάποιο άλλο μέρος δεν το γνωρίζει κανένας. Πρέπει να αυτονομηθούμε πρώτα ως προσωπικότητες και να μην μας ορίζει η συνήθεια. Και πίστεψέ με, είναι δύσκολο να αφήσεις μια συνήθεια, ακόμη και όταν σε πληγώνει"

Εάν αποκλείει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης: "Είπαμε το ωραίο είναι απρόβλεπτο. Μη με ρωτήσεις για το happy end ή για μετεωρολογικές προβλέψεις. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Δεν αποκλείω τίποτα. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου σερβίρει η ζωή. Διάβαζα προχθές ότι κάποιος μετά από ένα ατύχημα, ξύπνησε και μίλαγε ακόμα κινεζικά. Το βρήκα καταπληκτικό. Θα ήθελα να ξυπνήσω και να έχω τη φωνή της Άνι Λένοξ. Λες να μου συμβεί;"

gossip-tv.gr