Χανια
Βίντεο: Διάρρηξη σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στα Χανιά – Έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη

1.200 ευρώ μείον από το ταμείο και ένα σπασμένο καζανάκι είναι η ζημιά για πρακτορείο ΟΠΑΠ στα Χανιά που έγινε τα ξημερώματα στόχος νεαρού διαρρήκτη . Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τον γιο του ιδιοκτήτη σήμερα το πρωί .
Το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης δείχνει τον θρασύτατο δράστη περίπου στη 1.30 τα ξημερώματα να μπαίνει από το παραθυράκι του μπάνιου που βρίσκεται στο πατάρι του πρακτορείου αφού πρώτα δεν είχε κατορθώσει να εισέλθει από παράθυρο του ισογείου.
Αφού μπαίνει στο πρακτορείο φορώντας κουκούλα και μάσκα για να καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του κατεβαίνει από εσωτερική σκάλα . Κατόπιν κατευθύνεται προς το ταμείο, και με γρήγορες κινήσεις αφαιρεί περίπου 1.200 ευρώ.
Οι Αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τον δράστη της διάρρηξης και με πιθανολογούν πως ο νεαρός γνώριζε τον χώρο από τις κινήσεις που έχουν καταγραφεί στο βίντεο.
Στο σημείο βρέθηκε η σήμανση αλλά και η ασφάλεια Χανίων που έχει αναλάβει τις έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του δράστη.