Βίντεο – Εγκαινιάστηκε το φροντιστήριο “Πουκαμισάς”

20.30

                              Τα φροντιστήρια Πουκαμισάς, ο μεγαλύτερος φροντιστηριακός όμιλος στην Ελλάδα, εγκαινίασε ένα ακόμη κέντρο του, αυτή τη φορά στα Χανιά.

Απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου ενώ παρέχει ακόμη εκμάθηση πληροφορικής και εκπαιδευτικής ρομποτικής. Το Σάββατο εγκαινιάστηκε το 82ο φροντιστήριο του ομίλου Πουκαμισάς στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 63 στα Χανιά.
Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς είναι ο μεγαλύτερος φροντιστηριακός όμιλος στην Ελλάδα. Διαθέτει τους καλύτερους καθηγητές, εξαιρετική οργάνωση και καινοτόμα εκπαιδευτικά εργαλεία.
Τα φροντιστήρια Πουκαμισάς δέχονται όλους τους μαθητές από την 1η δημοτικού έως τη 3η Λυκείου σε Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια.
Παρέχουν εκμάθηση πληροφορικής για ενήλικες και παιδιά ενώ προσφέρουν και μαθήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής.

Τα βασικά εργαλεία του συστήματος επιτυχίας των φροντιστηρίων Πουκαμισάς είναι η προσομοίωση των εξετάσεων όπου οι μαθητές εξετάζονται σε κοινά θέματα που διαμορφώνει το Ακαδημαϊκό τμήμα και όχι ο καθηγητής τους, ενώ ενημερώνονται για τον μέσο όρο των επιδόσεων και για την κλιμάκωση των βαθμολογιών, ώστε να γνωρίζουν την πραγματική αξία του βαθμού τους. Ο Σύμβουλος καθηγητής οργανώνει τη μελέτη των μαθητών με προσωπικά προγράμματα μελέτης και συμβάλλει στη διαμόρφωση της στοχοθεσίας τους συμβάλλοντας αποτελεσματικά ώστε οι μαθητές να βελτιώνουν άμεσα τις επιδόσεις τους και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στα φροντιστήρια Πουκαμισάς διεξάγεται με βάση βιβλία που ο ίδιος ο όμιλος εκδίδει και μάλιστα σήμερα σχεδιάζονται βιβλία που πιθανόν να χρησιμοποιηθούν και στα σχολεία τα επόμενα χρόνια.
Στην Κρήτη τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς λειτουργούν σε Ηράκλειο, Μοίρες, Ρέθυμνο και Χανιά.


    Επιμέλεια – Λευτέρης Κουρκουλός
Ρεπορτάζ – Μαρίνα Γιακουμάκη
Κάμερα – Δημήτρης Τσαγκαράκης