Βίντεο – Λαμπερή εκδήλωση για τα 46 χρόνια του Συνδέσμου Τουριστικών – Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης.

15.33

46χρόνια συμπληρώνει φέτος ο Σύνδεσμος Τουριστικών – Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης και το γιόρτασε με μια λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο. Η βραδιά τα είχε όλα! Απολογισμό, μηνύματα για τη νέα σεζόν, βραβεύσεις μελών, αρχών, πολιτικών και δημοσιογράφων καθώς και πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με τον Λευτέρη Πανταζή και την ορχήστρα του.

ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗ ΒΛΑΤΑΚΗ

 «Ο Σύνδεσμος μας είναι ΠΑΝΤΟΥ. Αποδεικνύει συνεχώς ότι ο Τουρισμός είναι δίπλα στην κοινωνία, συμμετέχοντας και στηρίζοντας φιλανθρωπικές δράσεις ,οικογένειες και ιδρύματα που έχουν ανάγκη. Συμμετέχει σε πάμπολες συσκέψεις και συνέδρια που αφορούν τον Τουρισμό. Ενισχύει οικονομικά το Αεροδρόμιο, υπηρεσίες και Δήμους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Τουριστών μας. Συμμετέχει ,χορηγεί και διοργανώνει όλες τις επισκέψεις ΜΜΕ για την προώθηση της Κρήτης και συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον Τουρισμό της Κρήτης με ΟΛΕΣ τις δυνάμεις μας. Καθιερωμένο πια να στέλνουμε ένα μήνυμα για την σαιζόν που τελειώνει , και μια μικρή πρόγνωση για την επόμενη. Η σαιζόν πήγε αριθμητικά καλά και είχαμε προ πανδημίας αριθμούς, δείχνει ότι παρά τις τεράστιες αυξήσεις που είμαστε υποχρεωμένοι λόγω υπογεγραμμένων συμβολαίων να αφομοιώσουμε, θα αφήσει θετικό αποτύπωμα διότι δεν είχαμε προσφορές, όχι ανάλογο των επισκεπτών , αλλά σίγουρα θετικό εάν εισπραχθούν τα χρωστούμενα βέβαια. Περισσότερα στοιχεία με τους ισολογισμούς. Η επόμενη χρονιά θα είναι δύσκολη, το πόσο, θα εξαρτηθεί από την πορεία του Χειμώνα και του πληθωρισμού. Να αναμένουμε πολύ last minute και προσφορές καθώς και γερό στομάχι ξανά. Σας λέω όμως ότι θα τα καταφέρουμε πάλι ,αρκεί να έχουμε την υγειά μας και το Κρητικό μας πείσμα. Δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στους εργαζόμενους που απομακρύνθηκαν από τον κλάδο στην διάρκεια της πανδημίας και το προβληματικό ,χωρίς αυτούς ΑΥΡΙΟ, για τον τουρισμό μας. Κάνω έκκληση σε όλους τους εργοδότες αλλά και στην Πολιτεία να δώσουμε κίνητρα για την επιστροφή τους αλλά και για να κρατήσουμε αυτούς που έμειναν. Θα ήθελα μετά από τα δύο εφιαλτικά και πρωτόγνωρα χρόνια της πανδημίας, που δεν επέτρεψαν την καθιερωμένη μας συνάντηση, να κάνουμε μία αναδρομή.

Στα δύσκολα χρόνια της πανδημίας και όχι μόνο κάποια ΜΜΕ και δημοσιογράφοι στήριξαν τον Τουρισμό και τον Σύνδεσμό μας στο έργο του και θεωρήσαμε επιβεβλημένη της επιβράβευσή τους. Μεταξύ αυτών και ο Δημοσιογράφος της ΝΕΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Λευτέρης Κουρκουλός».

Δείτε το ρεπορτάζ !