X Factor 2016: Το πρώτο chair challenge και η επιστροφή του Γιώργου Λεβέντη!

16.54

Η πιο ανατρεπτική, συναρπαστική, αγωνιώδης και απρόβλεπτη διαδικασία του ?The X Factor? έρχεται την Παρασκευή στις 21.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με το περίφημο Chair Challenge! Πρόκειται για τη διαδικασία που θα δώσει τη χρυσή 16άδα για τα live shows.

Τέσσερις καρέκλες βρίσκονται στη σκηνή του ?The X Factor? και περιμένουν τους καλύτερους! Τα πάντα μπορεί ν? αλλάξουν, ακόμα και γι? αυτούς που έχουν κερδίσει μία από τις καρέκλες, αφού μπορεί να χρειαστεί να την εγκαταλείψουν για να καθίσει κάποιος άλλος.

Την Παρασκευή 6 Μαΐου στις 21.15 θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του chair challenge όπου θα διαγωνιστούν τα δέκα άτομα που έχει αναλάβει ο κριτής Γιώργος Θεοφάνους και ανήκουν στην κατηγορία «Aγόρια κάτω των 24 ετών».
x

Την εμφάνισή του θα κάνει σε αυτή τη φάση και ο Γιώργος Λεβέντης, Head of International Productions SYCO, που με την πολυετή εμπειρία του βάζει τη δική του σφραγίδα στο ελληνικό ?The X Factor?, αφού θα συμβουλεύει κάθε φορά τον κριτή του οποίου θα διαγωνίζεται η ομάδα του.

Πρώτος στη σκηνή θ? ανεβεί ο βενιαμίν της παρέας Ανδρέας Μελαναρκίτης με τον Γιώργο Θεοφάνους να του λέει πως έχει πολύ μεγάλο ταλέντο. Είναι άραγε αυτό αρκετό για να καθίσει σε μία από τις καρέκλες;

Τη σκυτάλη θα πάρει ο Γιώργος Δημηνίκος με τον Θοδωρή Μαραντίνη να δηλώνει «έχει πολλή λάμψη κι αυτό θέλει το ?X Factor?». Θα έχει την ίδια γνώμη και ο Γιώργος Θεοφάνους;

Σειρά θα έχει ο Ίαν Στρατής. «Μιλάμε για έναν ολοκληρωμένο σταρ», θα του πει η Τάμτα, ενώ ο Γιώργος Θεοφάνους θα κάνει το σταυρό του και θα μονολογήσει: «Ο Θεός να μου δώσει υπομονή».

Τέταρτος θα ανέβει στη σκηνή του show ο Γιώργος Ζησιμόπουλος. Ο Γιώργος Λεβέντης που δίνει την πολύτιμη συμβουλή του στους κριτές ενθουσιάζεται με την ερμηνεία του: «Έχει μια ζεστασιά στη φωνή του, έχει μια έκφραση, είναι η καλύτερη φωνή που έχουμε ακούσει σήμερα μέχρι τώρα», θα πει στον Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος θα προβληματιστεί έντονα.
x1

Ο Τάσος Μπλιάτας θα πάρει στη συνέχεια το μικρόφωνο και θα ερμηνεύσει το τραγούδι του. Ο Γιώργος Θεοφάνους αμφιταλαντεύεται αν θα πρέπει να του δώσει μία από τις καρέκλες. Τι θα αποφασίσει τελικά;

Ο Χρήστος Ζαχαρόπουλος θα είναι ο επόμενος διαγωνιζόμενος. Η Πέγκυ Ζήνα υποστηρίζει: «έχει μια ωραία χροιά κι ένα ακαταμάχητο χαμόγελο». Είναι όμως αρκετά για να μπει στην τελική τετράδα της ομάδας;

Έβδομος στη σειρά ο Γιώργος Παπαναστασίου που θα ανέβει στη σκηνή του ?The X Factor? και θα πει στους κριτές πως θα δώσει κάτι που δεν έχουν ξαναδεί μέχρι τώρα. «Αυτό που άκουσα δεν είναι αρκετό για να σε κάνει να κάτσεις στην καρέκλα?» θα του πει ο Γιώργος Θεοφάνους.
x2

Και η μάχη συνεχίζεται. Σειρά θα έχει ο Αντώνης Φωκάς, που θα διχάσει και θα προβληματίσει έντονα τον Γιώργο Θεοφάνους.

Ο Άγγελος Μπαλταγιάννης θα είναι ο ένατος στη σειρά που θα τραγουδήσει. «Εσύ βαθιά μέσα σου πιστεύεις ότι αξίζεις μια θέση στα live;» θα τον ρωτήσει ο μέντοράς του.

Και η δεκάδα θα κλείσει με τον Ανδρέα Λέοντα που ερμηνεύει «Το παλτό». «Είσαι μικρός ηλικιακά για να στηρίξεις το στίχο. Όμως πιστεύω πως δεν πρέπει να λείπεις από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους» θα του πει η Πέγκυ Ζήνα. Το ερώτημα όμως είναι τι θα πει ο Γιώργος Θεοφάνους κι αν θα πει το ναι ποιον θα σηκώσει από τις καρέκλες, αφού μόνο εκείνος έχει τον τελικό λόγο για το ποιοι θα περιλαμβάνονται στην τετράδα που θα τον ακολουθήσει στα live.

Μέχρι και την ερμηνεία του τελευταίου διαγωνιζόμενου οι ανατροπές θα φέρουν αμηχανία τόσο σε κριτές όσο και στη δεκαμελή ομάδα. Διαφωνίες μεταξύ των κριτών αλλά και με τον Γιώργο Λεβέντη θα προβληματίσουν τον Γιώργο Θεοφάνους που θα τον αναγκάσουν να πάρει το ρίσκο του για κάποιους διαγωνιζόμενους και να τους δώσει την πολυπόθητη καρέκλα. «Είναι το τέταρτο ?X Factor? αυτό που κάνω και η αποψινή είναι η πιο δύσκολη νύχτα» θα πει ο κριτής μετά το τέλος της διαδικασίας του chair challenge.
x4

Η λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή είναι διαρκώς δίπλα στους διαγωνιζόμενους, να τους εμψυχώνει και να τους? παρηγορεί.

Θα ακολουθήσουν τρία ακόμη επεισόδια chair challenge με τους διαγωνιζόμενους των τριών άλλων κριτών. Στο δεύτερο επεισόδιο την ερχόμενη Δευτέρα θα διαγωνιστεί η ομάδα της Τάμτα και θα ακολουθήσουν της Πέγκυς Ζήνα και του Θοδωρή Μαραντίνη.

tlife.gr