Η Ζέτα ξεκινά το …I love my country.

19.27

Λίγο πριν το Πάσχα θα κάνει την επιστροφή της στο τηλεοπτικό τοπίο με ένα πρόγραμμα που θα είναι επικεντρωμένο στη χώρα μας.

Χθες, μετά από σύσκεψη τα στελέχη του MEGA έδωσαν οριστικά το πράσινο φως για να ξεκινήσει το «I love my country» με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στελεχών του σταθμού με την παρουσιάστρια και αφού συζήτησαν όλες τις λεπτομέρειες και βρήκαν λύσεις για τα προβλήματα που υπήρχαν έδωσαν τα χέρια για να προχωρήσουν στη νέα συνεργασία τους.

Έτσι λοιπόν, όπως είναι προγραμματισμένο, γύρω στα μέσα Μαρτίου οι κάμερες θα πιάσουν δουλειά ώστε να ετοιμαστούν δύο τουλάχιστον επεισόδια για να προβληθούν πριν από το Πάσχα. Τις επόμενες μέρες μάλιστα θα ξεκινήσει να στήνεται το σκηνικό που θα φιλοξενεί σε κάθε επεισόδιο δύο ομάδες αποτελούμενες από celebrities που θα διαγωνίζονται σε ερωτήσεις και δοκιμασίες με κύριο άξονα τη χώρα μας και το πόσο πολύ την γνωρίζουν.

Οι δύο ομάδες των διαγωνιζομένων celebrities θα έχουν και ένθερμους υποστηρικτές από το κοινό που θα είναι στο στούντιο και θα χωρίζεται στα δύο, με τους μισούς να υποστηρίζουν τη μία ομάδα και τους άλλους μισούς την άλλη ομάδα. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να αποδείξει πόσο πολύ γνωρίζουν και αγαπούν τη χώρα μας οι διαγωνιζόμενοι και μάλιστα σε όσες χώρες έχει προβληθεί το «I love my country» έχει κερδίσει τους τηλεθεατές. Βέβαια το concept δέχεται… πειράγματα από την κάθε χώρα που προσπαθεί να προσαρμόσει στο ύφος της το show.

Για το λόγο αυτό μάλιστα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έρθει και στην Ελλάδα εκπρόσωπος της εταιρείας που έχει τα δικαιώματα του show ώστε να μελετήσουν τις όποιες αλλαγές θα πρέπει να γίνουν… αλά ελληνικά. Πάντως όπως πληροφορήθηκα σκοπός του MEGA δεν είναι να βγάλει το «I love my country» ούτε σε… φολκλόρ έκδοση, όπως έχει συμβεί σε κάποιες χώρες, αλλά ούτε και σε… hi-tech αισθητική, αλλά ένα πρόγραμμα που θα κάνει τους τηλεθεατές να περάσουν καλά, να γελάσουν αλλά και να μάθουν και περισσότερα για τη χώρα μας.

Γ.Μελλάς
newsit.gr