Χανιά: Από αύριο επιστρέφουν για άθληση στο γήπεδο οι πολίτες

15.39

Αυτό το δελτίο καταγραφής θα πρέπει να συμπληρώσουν οι αθλούμενοι προκειμένου να επιστρέψουν με ασφάλεια στην αθλητική τους δραστηριότητα. Θα πρέπει να απαντήσουν το αν έχουν περάσει τη νόσο του covid -19 ή αν τις τελευταίες 14 μέρες έχουν παρουσιάσει κάποιο ύποπτο σύμπτωμα του κορωνοϊού. Αν όχι τότε θα μπορέσουν από την Τρίτη να μπουν στο γήπεδο Χανίων για την προπόνηση τους, καθώς η ΓΓΑ άναψε το πράσινο φως για επιστροφή στην άθληση από 25 Μαΐου. .

Ο πρόεδρος του ΕΑΚ τονίζει ότι τόσο στο γήπεδο όσο και στο κολυμβητήριο Χανίων υπάρχει μέγιστος αριθμός ατόμων για προπόνηση κάθε φορά ώστε να τηρούνται οι αποστάσεις και τα μέτρα ασφαλείας. Για το γήπεδο είναι τα 80 άτομα και για την 50αρα πισίνα τα 48.

Σύντομα τονίζει ο κ. Κουριδάκης θα έρθει και η ΄Γ φάση άρσης των περιορισμών οπότε θα μπορέσουν και τα παιδιά κάτω των 13 ετών να επιστρέψουν στις αθλητικές τους δραστηριότητες, όπως και εκείνοι που η προπόνηση έχει επαφή και των κλειστών χώρων όπως είναι το μπάσκετ και το πόλο.

Το ωράριο κατά το οποίο θα μπορούν οι αθλητές που δεν ανήκουν σε σωματείο, να προσέρχονται στο γήπεδο είναι από 7:30 έως 10 το πρωί και από 8 έως 10 το βράδυ. Για το κολυμβητήριο θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις.