Βίντεο: Σημαντική διάκριση για το 14ο Νηπιαγωγείο

16.01

Το 1ο Ευρωπαϊκό Βραβείο eTwinning 2021, στην ηλικιακή κατηγορία έως 6 ετών απέσπασε το 14ο  Νηπιαγωγείο Χανίων. Υπερήφανοι εκπαιδευτικοί και μαθητές για τη διάκριση τους συνεργάστηκαν με άλλα 20 σχολεία σε Ελλάδα, Τσεχία, Βουλγαρία και Σλοβακία με κύριος στόχος να αυξηθεί η περιβαλλοντική συνείδηση των παιδιών μέσα από πρωτότυπες και βιωματικές δραστηριότητες .

Με τον καλύτερο τρόπο αναγνωρίστηκε η προσφορά εκπαιδευτικών και μαθητών στο 14ο  Νηπιαγωγείο Χανίων . Κέρδισαν το 1ο Ευρωπαϊκό Βραβείο eTwinning 2021, στην ηλικιακή κατηγορία έως 6 ετών, με τη συμμετοχή του στο ευρωπαϊκό έργο «eTreeHuggers: 1,2, Tree… Hug the Trees with me»!!!! Το έργο υλοποιήθηκε σε συνεργασία με άλλα 20 σχολεία σε Ελλάδα, Τσεχία, Βουλγαρία και Σλοβακία .

Κύριος στόχος του έργου ήταν να αυξηθεί η περιβαλλοντική συνείδηση των παιδιών μέσα από πρωτότυπες και βιωματικές δραστηριότητες δόθηκαν τα κίνητρα ώστε τα παιδιά να διερευνήσουν τον ρόλο που παίζουν τα δέντρα στη ζωή των ανθρώπων και να αναπτύξουν την οικολογική συνείδησή τους.

Στο έργο συμμετείχαν οι Εκπαιδευτικοί του 14ου Νηπιαγωγείου Χανίων Δέσποινα Παρταλά, Αλεξάνδρα Ζάγκαλη, Θεανώ Τζεγιαννάκη και Ιφιγένεια Μπατζακίδου.

Στο πλευρό των εκπαιδευτικών και μαθητών ήταν και είναι ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 14ου νηπιαγωγείου Χανίων .