Καθημερινές οι ακυρώσεις κρατήσεων στην Παλαιόχωρα – Crush test ο Ιούλιος

16.19

Δύσκολη περίοδος για τη «Νύφη του Λυβικού» που η τουριστική δραστηριότητα δεν έχει ακόμα ξεκινήσει. Οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων καθημερινά λαμβάνουν μηνύματα από τους τουρίστες ότι επιθυμούν να ακυρώσουν την κράτηση τους στην Παλαιόχωρα καθώς δεν είναι σίγουροι για το πότε και αν θέλουν να ταξιδέψουν.

Οι επιχειρηματίες της περιοχής σημειώνουν ότι στην πλειοψηφία τους δεν συνεργάζονται με τουριστικούς πράκτορες και δεν ξέρουν τι μέλλει γενέσθαι για την ημερομηνία έναρξης της σεζόν.

Η όλη κατάσταση τους οδηγεί στις μη προσλήψεις προσωπικού, αφού δεν έχουν σαφή εικόνα για την πληρότητα τους.

Σε ότι αφορά στα υγειονομικά πρωτόκολλα σημειώνουν ότι δεν είναι δύσκολο να εφαρμοστούν αλλά πρέπει να προσέχουν όλοι ακόμα και οι επισκέπτες.

Σε ότι αφορά σε γιατρό αναφοράς η Παλαιόχωρα έχει πνευμονολόγο σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο ύποπτο κρούσμα ενώ σε ότι αφορά στα δωμάτια καραντίνας σε κάθε μονάδα αυτό είναι δύσκολο σημειώνει ο πρόεδρος.

Ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων οχημάτων και τονίζουν ότι ο κλάδος έχει πληγεί ανεπανόρθωτα καθώς μεγάλες εταιρείες νοικιάζουν με περίπου 30 ευρώ αυτοκίνητο για όλη την εβδομάδα.

Σε ότι αφορά στα μέτρα της κυβέρνησης οι ιδιοκτήτες ζητούν τεστ σε όλους και στήριξη με επιδοτήσεις και όχι δάνεια.